Histereskopi ameliyatı olanlar yardım lütfen

Aşılama denedin mi peki , yani tek kademe tüp bebek mi kaldı .
Denemedim cnm deneyecek tüp yok asılamanın sekli acık tüpten dırek yumurtalıka gönderiliyo spermler kolay hamile kalmaya yarıyo ama bnm tüpler kapalı oldugından tek carem tüp bebek doktorum böle anlattı cnm

Tamam anlıyorum , o zaman bu ay bi dinlen, rahim kendini toparlasın, önümüzdeki zamanlarda inş hayırlı haberler gelir, hiç canını sıkma yapacaklarını yaptıktan sonra akışına bırakmaktan başka yol yok. Ben yapacaklarımı yaptım diyorum ve hayata devam ediyorum her zaman her konuda bunu yapıyorum, stress buyuk bi düşman, olacak muhakkak çünkü tıp gerçekten işe yarıyor merak etme tatlım

İnş cnm inş hayırlısı hayırlı haberlerimizi inş en kısa zamanda alırız bakalım

İnş cnm inş hayırlısı hayırlı haberlerimizi inş en kısa zamanda alırız bakalım

Özel muayenehanesi var dr um oraya gidiyorum. Ameliyathaneyi de kiraladık haznedar da bi hastanede.

Özel muayenehanesi var dr um oraya gidiyorum. Ameliyathaneyi de kiraladık haznedar da bi hastanede.

Bütçemi ayarlamam gerekiyo da ne kadar tuttu işlem?
Çok geçmiş olsun bu arada

Sana da geçmiş olsun şimdiden canım. Problem ne peki

Saol canım rahim Y ŞEKLİNDE
rahimdeki perde yüzünden,
alınması gerekiyo dediler.
Erken doğumlara sebepmiş,
geçen sene bebeğimi kaybettim bu yüzden..

Merhaba Coffeeturk ve Umutlu1234

Konuyu tesadüfen gördüm ve yazmak istedim. Ben de ayın 21'inde özel bir hastanede laparoskopi ve histereskopi aynı anda olacağım. Rahim filminde rahim girişinde 5-6 mm'lik polip olduğu anlaşıldı. Bir de rahim dışında birbirine yapışık 3 adet miyomum var. Toplam büyüklükleri 5,5 cm :)
Ameliyattan hem korkuyorum hem de heyecanlanıyorum. Bir de belki bana güleceksiniz ama sonda takılma (ya da çıkarılma) fikri beni ameliyatın kendisinden daha çok korkutuyor. :) Gerçekten çok mu zor bir olay acaba?

Bir de 1 gece yatış verdiler. Tam iyileşme 5 gün sürermiş. 2 ay da korunmak gerekiyormuş.

Gecmiş olsun cnm sonda olayı ameliyatta uyutulduktam sonra takılıyor onyuzden sıkıntı yok merak etme.cıkarmada anlık oluyor derin nefes al ve hemsire cekiyor bnm ikinci tecrubem daha kolay oldu bırıncıde hemsırem sölemedi nefes almam gerektıgını o yuzden acımıstı ama sımdı cok kolay cıktı.suan iyiyim ben tek ihtiyacını giderirken sızın oluyor ama öle abartılacak agrı vs yok korkma ben ayaktayım her işimi yapıyorum şükür sıkıntı yapma ve bol bol dua oku ben öle uyudum narkozla iyi gecti hamdolsun sıkıntı etme inş seninkide böle güzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…