Histereskopi ameliyatı olanlar yardım lütfen

İnş cnm ya bakalım hayırlısı acaba ameliyatdan hemen sonra tüp bebekw baslayabilir miyiz ki
İki ay ara veriliyor diye biliyorum.rahimin toparlanması için. Ben şuan düşünmediğim için pek araştırmadım. Bu ay normal yolla deniyorum,yeni ameliyat olduğum için. Ama önümüzdeki ay aşılama diyor dr um.daha hiç aşılama denemedik çünkü.bu ameliyattan sonra bence normal yolla denenmeli.

Hmm anladım cnm hayırlısı olsun hakkında bnm normal deneme sansım hic yok iki tüpüm kapalı oldugu ıcın tek sansım tüp bebek. Hayırlısı artık

Var ama devlet 3 yıl evlilik sartı varmıs bnm 2 yıl yeni doldu o yuzden özelde yaptırcam
Benim de 2 yıl. Ama hep özele gittim rapor falan yok bende. Şimdi aşılama var sırada o da ücretli olcak çünkü yine özelde. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan alırız kucağımıza.

Benim de 2 yıl. Ama hep özele gittim rapor falan yok bende. Şimdi aşılama var sırada o da ücretli olcak çünkü yine özelde. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan alırız kucağımıza.
Cnm yeni eve geldim dün 1 saatte girip cıktım ameliyattan bir gece yatırdılar sonda da takmıslardı mahvetti beni o.neyse suan iyiyim agrı cok az var ama asıl sızı alt tarafımda acaba sondanın sızısı mı yoksa spekulam takıldı onun mu anlamadım canımı yakıyo cok agrı kesici içicem hemen .inş gecer

Günaydın. Geçmiş olsun canım. O sızı normal, hatta narkoz etkisi geçtikçe biraz daha hissedeceksin oralarda bişeyler yapıldığını. Tabiki ağrı kesici bu yüzden tatlım mutlaka içmelisin. Çok hareket etmemeye çalış, iyice dinlen ve kesinlikle en az 20 gün ilişkiden uzak dur enfeksiyon riski artmasın ...

Saol cnm inş. Yalnız bana antibiyotik vermediler normal mi acaba.sana vermişler miydi.sen nasılsın nasıl oldun herhangi agrın oluyor mu

Saol cnm inş. Yalnız bana antibiyotik vermediler normal mi acaba.sana vermişler miydi.sen nasılsın nasıl oldun herhangi agrın oluyor mu
Antibiotik verdi hayatım antibiotiksiz olmaz enfeksiyon olur riskine karşı. Ameliyattan sonra dr la konuştun mu? İçerdeki sıkıntı tam olarak neymiş peki

Antibiotik verdi hayatım antibiotiksiz olmaz enfeksiyon olur riskine karşı. Ameliyattan sonra dr la konuştun mu? İçerdeki sıkıntı tam olarak neymiş peki
5ml boyutunda polip varmıs boyu kucukmus aldık dedi sıkıntı yok hersey temız dedı rahimden tüplere acılan kapakcıklar acık dedi .ama anlamadıgım su bnm tupler tam o noktadan kapalı idi eger acık olsa az dahi olsa ilerleme olmaz mıydı hsg de.dr a dedim belki iltihap vardır yada ilerleyen yerler tıkalıdır ben rahmin içini gördüm dedi.hsg den sonra antibiyotik vermişti içmiştim kahverengi camur gibi kokulu akıntı geldi acaba tüplerimdeki iltihap mı tıkıyor anlamadım aklım karıstı.saglık ocagında yazdırayım bari antibiyotiki

Dr una güven bence. Hsg den sonra da ben antibıotik içmemiştim ama sen içmişsin. Hsg den sonra çıkanlar biraz verdikleri sıvı birazda varda tüplerdeki temizlik sonucu akıntılar. Normal yani. Ki kokulu demişsin yüksek ihtimal enfeksiyon vardı onları attın bu çok olumlu bişey. Antibiotiği kafana göre alma şimdi derim çnkü benim olayım polip değildi, daha önemli bi sıkıntıydı kesme işlemleri yapıldı rahim kıvrıkmış arkaya, belki fark var diye sana verilmedi antibiotik. Bundan sonrası güzel şeyler olacak merak etme. Sadece kendine iyi bakmaya bak çnkü artık ameliyatlıyız. Ağrında 2 güne geçicektir çok düşünmemeye çalış. Bi de bana sondaj takılmamıştı, sadece serum la uyandım

İnş cnm inş rabbim yardımcımız olsun en kısa zamanda ikimizede ikiz evlatlar nasip etsinhakkımızda hayırlısı inş dr um ister iç ister içme dedi antibiyotik evde var demiştim yani bana bıraktı ama ben bir kutu bitirdim bende hep idrar enfeksiyon cıkıyor dıye 3 gun içmem gerekirken 1 hafta ıctım ve bıtırdım ve bu ameliyata kadar hep akıntım geldi inş iltihaptır durumum sadece neyse rabbim yardımcımız olsun dusunmıycem artıknstres yok inş

Sende benim gibi hassassın demekki :) ayaklarım çok üşüdüğü için sürekli idrar yollarım üşütür. Buna engel olamıyorum maalesef hep böle. Alıştım artık diyebilirim. dr bana aşılama diyor ama istersen normal de deneyebilirsin diyor yalnız ikiz isteğim yok değil :) o yüzden aşılama denesem mi diorum sırf bu yüzden . Ne dersin bekliim mi aşılama mı :)) hiç deneyimim yok ilk aşılama olcak olursa . Tüp bebek konusu daha hiç geçmedi dr tarafından

Aynen cnm. Basımın belası maalesef yalnız sen dikkat et cnm ben umursamadım pek dr tüplerimin tıkanma nedeni idrar enfeksiyonunun ilerlemesindende olabilir dedi aşılamada da 2iz olabilir dıye duydum ama klomen ilacı ile yumurtaları buyutup cogaltıp hamile kalınıyormus cogul olabilir öle hadi inş rabbim tedavisiz nasip eder inş ya:)rabbimden ümit kesilmez hayırlısı

iğne verdi dr um. receteye yazdı uygulayacaklarımı ama daha almadım çünkü karar vermedim daha. Benim olayım doğuştan kapalı rahimmiş ve daha yeni çzüldü bu sıkıntı. Belki bu ay normal olur başka sıkıntı olmadığı için diyorum. Eşimde de sıkıntı yok çünkü. İğnelerle geliştircek ve aşılama yapacakmış. Klomen bi kere kullanmıştım o cahil dr sorunu göremeyip bana ilaçlar yüklediği için boşuna, bana kist yapmıştı ve 2 ay reglim kendine gelemedi. O yüzden bu dr iğne veriyor. Olur ya tatlım, çok takmamak lazım. Yavaş yavaş öğreniyoruz işte

Acaba iğneleri uygulayıp normal denesen olmaz mı ki cok yumurta olur onlarda normal döllenir hazır sıkıntıda yokmus inş olur ya cnm ya hadi hayırlısı

Acaba iğneleri uygulayıp normal denesen olmaz mı ki cok yumurta olur onlarda normal döllenir hazır sıkıntıda yokmus inş olur ya cnm ya hadi hayırlısı
Haklısın bende öle düşünüyorum. Ama yumurtlamam normal , amh ım düşük mesela benim ama dr lar yumurtlamamda hiç sıkıntı görmüyor, ki her ay hissederim yumurtladığımı. Sağ mı sol mu anlarım o ay. Bu arada senin prolaktin sorunu var mı

Yok cnm benim tüm degerlerim maşallah iyi ama tek ve büyük sıkıntım maalesef iki tüpümde kapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…