- 22 Mart 2016
- 1.587
- 1.226
-
- Konu Sahibi Umutlu1234
Cok gecmiş olsun sanada cnm peki röntgen vs gerekli mi bu ameliyat için yani normalameliyat gibi istenrn rutin seyleri tekrar istyorlar mı kan tahlili vs gibiMerhaba öncelikle geçmiş olsun. Aynı problem olmasa da bu sene içinde 3 kere histeroskopik ameliyat geçirdim. Bende ciddi sebepsiz rahim yapışıklığı varmış. İlk ameliyatım daha ağırdı biraz ağrıö vardı oglen olduğu için 1 gece yatış oldu. Ama benim yapışıklık ciddiymiş sonraki 2 operasyon gayet rahat geçti. Genel anestezi mahmurluğu oldu sadece. Çok kafanıza takmayın korkulacak bir ameliyat değil. Geçmiş olsun şimdiden.
Kızlar rahmimde kitle gözükdü hsg filminde polip yada miyom dr acıklama yapmadı sadece alınması gerek histereskopi yapılacak dedi ve beni baska hastaneye yönlendirdi.hic bir bilgim yok beni neler bekliyor bana anlatır mısınız ne zaman olur neler istenir kac gün hastanede yatılır.daha önceden laparaskopi oldum ama farklı bir durum bu bnm için acı vs olcak mı.ondan sonra tüp bebeke baslıycaz inş sıkıntı olmaz ise.yasım 24
Ben geçen oldum bu ameliyatı.benim hsg de tüplerim temiz çıkmıştı,ama ultrasonda daha sonra bi kitle olduğunu düşündüler ve et beni gibi bişey alınması gerek dediler. Hiç düşünmeden evet dedik ve gün aldık. Sabah saat 8 de olcaktı ameliyat.gece 12 den sonra hiçbişey yemedim içmedim.sabah hastane odasında beni giydirdiler ve kan aldılar.sonra hemen ameliyathane indirdiler zaten yattım ve bayılttılar.uyandığımda hiçbi ağrım yoktu.2 saat sonra narkoz etkisi geçince çıktım zaten hastaneden.eve geldik antibiotik vermişti 5 gün içmem için ve ağrım olursa ağrı kesici. Antibiotiği zaten içmek zorundasın enfeksiyon önlemek amacıyla.takiben 2-3 gün minik minik kanamalar oldu.o da normal zaten. Yani korkulcak hiçbişey yok eğer dr un sağlam ve güvenilirse.Kızlar rahmimde kitle gözükdü hsg filminde polip yada miyom dr acıklama yapmadı sadece alınması gerek histereskopi yapılacak dedi ve beni baska hastaneye yönlendirdi.hic bir bilgim yok beni neler bekliyor bana anlatır mısınız ne zaman olur neler istenir kac gün hastanede yatılır.daha önceden laparaskopi oldum ama farklı bir durum bu bnm için acı vs olcak mı.ondan sonra tüp bebeke baslıycaz inş sıkıntı olmaz ise.yasım 24
Ayy cnm cok saol rahatlattın beni sanada cok gecmiş olsun rabbim acil şifalar versin tekrardanBen geçen oldum bu ameliyatı.benim hsg de tüplerim temiz çıkmıştı,ama ultrasonda daha sonra bi kitle olduğunu düşündüler ve et beni gibi bişey alınması gerek dediler. Hiç düşünmeden evet dedik ve gün aldık. Sabah saat 8 de olcaktı ameliyat.gece 12 den sonra hiçbişey yemedim içmedim.sabah hastane odasında beni giydirdiler ve kan aldılar.sonra hemen ameliyathane indirdiler zaten yattım ve bayılttılar.uyandığımda hiçbi ağrım yoktu.2 saat sonra narkoz etkisi geçince çıktım zaten hastaneden.eve geldik antibiotik vermişti 5 gün içmem için ve ağrım olursa ağrı kesici. Antibiotiği zaten içmek zorundasın enfeksiyon önlemek amacıyla.takiben 2-3 gün minik minik kanamalar oldu.o da normal zaten. Yani korkulcak hiçbişey yok eğer dr un sağlam ve güvenilirse.
Önemli değil. Eğer dr un bu ameliyatı istiosa kesinlikle yaptır. Ki bana kitle var demişlerdi ama ameliyatta içeri bakınca kitle değil rahim bozukluğu ortaya çıktı.rahimi düzelttiler yani.Ayy cnm cok saol rahatlattın beni sanada cok gecmiş olsun rabbim acil şifalar versin tekrardan
Tüp bebek doktorum gerekli dedi polip var sanırım onun alınması gerek dedi yaptıracagım inş bu ayÖnemli değil. Eğer dr un bu ameliyatı istiosa kesinlikle yaptır. Ki bana kitle var demişlerdi ama ameliyatta içeri bakınca kitle değil rahim bozukluğu ortaya çıktı.rahimi düzelttiler yani.
Direk tüp bebek mi deniceksiniz? Ben geçen ay histereskopi oldum.dün ameliyattan sonra ilk kontrolümdü ve herşey çok güzel toparlanmış dedi dr um.bu ay normal yolla denicez önümüzdeki ay ilk aşılamayı yapıcaz hayırlısıyla. Aşılama denediniz mi sizTüp bebek doktorum gerekli dedi polip var sanırım onun alınması gerek dedi yaptıracagım inş bu ay
İki tüpümde tıkalı laparoskopi ameliyatı oldum ama acılmadı bu yuzden dırek tüp bebek deniycezDirek tüp bebek mi deniceksiniz? Ben geçen ay histereskopi oldum.dün ameliyattan sonra ilk kontrolümdü ve herşey çok güzel toparlanmış dedi dr um.bu ay normal yolla denicez önümüzdeki ay ilk aşılamayı yapıcaz hayırlısıyla. Aşılama denediniz mi siz
Cnm ya sana bişey sorcam idrar için sana sonda taktılar mı laparaskopide bana takıldı ve cıkarılma hissi cok kötü idi acaba histereskopidede aymı seyleri yasıycammı diye korkuyorum .solüsyon içmek ve lavman yapmak hic istemiyorum:-((Direk tüp bebek mi deniceksiniz? Ben geçen ay histereskopi oldum.dün ameliyattan sonra ilk kontrolümdü ve herşey çok güzel toparlanmış dedi dr um.bu ay normal yolla denicez önümüzdeki ay ilk aşılamayı yapıcaz hayırlısıyla. Aşılama denediniz mi siz
Hayır tatlım takılmadı.uyandığımda sdece serum vardı. Ve ameliyata girmeden önce bi de kan verdim o kadar. Ne zaman operasyonun ?Cnm ya sana bişey sorcam idrar için sana sonda taktılar mı laparaskopide bana takıldı ve cıkarılma hissi cok kötü idi acaba histereskopidede aymı seyleri yasıycammı diye korkuyorum .solüsyon içmek ve lavman yapmak hic istemiyorum:-((
Ayy inş bnmde öle okur şimdi hazırlandım hastaneye gidip dr la görüsüp gün alıcam inş hayırlısı acaba operasyon bana ne kadar zaman kaybettirir tüp bebek için inş cok olmazHayır tatlım takılmadı.uyandığımda sdece serum vardı. Ve ameliyata girmeden önce bi de kan verdim o kadar. Ne zaman operasyonun ?
Günaydın canım.Ayy inş bnmde öle okur şimdi hazırlandım hastaneye gidip dr la görüsüp gün alıcam inş hayırlısı acaba operasyon bana ne kadar zaman kaybettirir tüp bebek için inş cok olmaz
Evet görüştüm ekg kan tahlili ve akciger filmi istedi yaptırdım hepsini pazartesi gunu yatıs salı günü ameliyat inş cnmGünaydın canım.
Görüştün mü dr'la?
Hastanede neden yatırıyor ? O kadar filmi neden istemiş ? Histereskopi değil mi canım sana yapılcak olan ?Evet görüştüm ekg kan tahlili ve akciger filmi istedi yaptırdım hepsini pazartesi gunu yatıs salı günü ameliyat inş cnm
Devlet hastanesinde olcam cnm polip varmıs onu aldırcaz genel anestezi olcakHastanede neden yatırıyor ? O kadar filmi neden istemiş ? Histereskopi değil mi canım sana yapılcak olan ?
Bende genel anesteziyle oldum canım. Hastanede bigece önceden yatırmaları gereksiz olmuş. Neyse sen içini ferah tut. Olur biter çabucak.Devlet hastanesinde olcam cnm polip varmıs onu aldırcaz genel anestezi olcak
İnş cnm ya bakalım hayırlısı acaba ameliyatdan hemen sonra tüp bebekw baslayabilir miyiz kiBende genel anesteziyle oldum canım. Hastanede bigece önceden yatırmaları gereksiz olmuş. Neyse sen içini ferah tut. Olur biter çabucak.