Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Açık ameliyat oldu sanıyorum. O yüzden o kadar uzun zaman almıştır iyileşmesi. Ben laparoskopik olacağım. Kanama vs oldu mu sonrasında?Merhaba geçmiş olsun öncelikle, annem 4 ay önce oldu ameliyatı 3 hafta ben baktım, sonra evine gitti sadece ayakta olan işleri yaptı, 1, 5 ay sonra yavaş yavaş kendi işini Yapmaya başladı, ilk zamanlar ağrısı oldu haliyle ağrı kesicilerle idare etti, göbeği vardı annemin dikiş yerlerine gelmesin diye korse takmamızı önerdi doktoru, 2 hafta kadar da pansumanını yaptım, sezeryan gibi kesisi var, şimdi çok iyi şükürler olsun, Sizinde bu ameliyatı olmanız gerekiyor
Evet açık ameliyat oldu, birde benim annem menepoza da girmişti fark eder mi bilmiyorum 58 yaşında şuan, kanaması hiç olmadıÇok geçmiş olsun. Açık ameliyat oldu sanıyorum. O yüzden o kadar uzun zaman almıştır iyileşmesi. Ben laparoskopik olacağım. Kanama vs oldu mu sonrasında?
Menopoza girdiği için olmamıştır. Tekrar çok geçmiş olsunEvet açık ameliyat oldu, birde benim annem menepoza da girmişti fark eder mi bilmiyorum 58 yaşında şuan, kanaması hiç olmadı
Çok geçmiş olsun acaba hangi ilde oldu anneniz ameliyatı bende annem için doktor hastane arayisindayimMerhaba geçmiş olsun öncelikle, annem 4 ay önce oldu ameliyatı 3 hafta ben baktım, sonra evine gitti sadece ayakta olan işleri yaptı, 1, 5 ay sonra yavaş yavaş kendi işini Yapmaya başladı, ilk zamanlar ağrısı oldu haliyle ağrı kesicilerle idare etti, göbeği vardı annemin dikiş yerlerine gelmesin diye korse takmamızı önerdi doktoru, 2 hafta kadar da pansumanını yaptım, sezeryan gibi kesisi var, şimdi çok iyi şükürler olsun, Sizinde bu ameliyatı olmanız gerekiyor
Merhaba İstanbuldayız biz, annenize de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun acaba hangi ilde oldu anneniz ameliyatı bende annem için doktor hastane arayisindayim
Bizde İstanbul Avrupa yakasındayiz özel olmazsa Dr hastane paylaşırsanız çok memnun olurumMerhaba İstanbuldayız biz, annenize de çok geçmiş olsun
Bende 4 gün önce histerektomi yaptırdım. Kanamayı yapan organ zaten rahmin kendisi alınınca kanama olayı tamamen bitiyor menepozla bağlantısı yokMenopoza girdiği için olmamıştır. Tekrar çok geçmiş olsun
Acı durumunuz nasıl? bize de doktor tavsiye etti, sizin olma sebebiniz neydi özel değilseBende 4 gün önce histerektomi yaptırdım. Kanamayı yapan organ zaten rahmin kendisi alınınca kanama olayı tamamen bitiyor menepozla bağlantısı yok