Histerektomi ameliyatı :(

leylaa0334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2018
4
0
1
35
Merhabalar bugün annemin rahim alma ameliyatı olacağını öğrendik doktorla konuştuktan sonra..
haftaya ameliyat günü verdi. 8 cm büyüklüğünde bir miyom var ve bu çok fazla kanamaya yol açıyor doktor annemin yaşının ilerlediğini ve en doğru yolun rahim alma ameliyatı olduğunu söyledi. Kan testi sonuçlarına baktığımızda kan değeri 8.5 çıktı..
doktor ameliyattan önce kan takacağını gerekirse ameliyattada kan vereceğini söyledi. Ve gelirken ameliyat günü 3 kişininde kan vermesi gerektiğini söyleyince biz çok korktuk ve tedirgin olduk... (
Sizlerinde başına böyle gelen durumlar varmı tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşabilirlermi? Bu ameliyat zor ameliyatmı? Özellikle kan vermek ve ameliyata girmek ne kadar sağlıklı? Sizce iptal etmelimiyiz gibi bir sürü soru var aklımda lütfen yardımm

Öncelikle geçmiş olsun .Korkup, endişelenecek bir durum yok. Sadece annenizin kan değeri düşük olduğu için tedbir amaçlı kan takviyesi yapılması normal. Sonuçta ameliyatta kan kaybedecek .Değeride zaten düşük olduğu için takviye ile bunu yerine koyacak .Çok büyük sıkıntı olarak görseydi doktorunuz önce birkaç ay kan değerlerini yükseltmeye yönelik bir tedavi uygular sonrasında yapardı ameliyatı. Demek ki çok büyük risk görmedi. Ama isterseniz bu teklifi siz yapıp önce onu tedavi ettirin. Değerleri yükseldikten sonra yapabilir ameliyatı.

Onun dışında her ameliyat risklidir .Her ameliyatta ve sonrasında olabilecek komplikasyonlar vardır. Ama dediğim gibi bu anestezi alarak yapılan her ameliyatta geçerlidir.

Laparoskopik Histerektomi ameliyatı için çok sayıda dr araştırma ve görüşmelerim sonucunda Doç. Dr. Murat Bozkurt 'a başvurdum. ve Laparoskopik histerektomi ameliyatımı gerçekleştirdi. Başarılı bir operasyon geçirdim ve çok kısa sürede normal hayatıma döndüm. Herhangi bir komplikasyon gelişmedi. Bazı insanlar işini gerçekten hakkı ile yapıyor. Teşekkürler Doç. Dr. Murat Bozkurt.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…