Hissizlik

Yeterli ön sevisme olunca acı azalır ve haz duymaya başlanır, yanma surekli ve sonrasında devam ediyorsa enfeksiyon olasılığına karşın muayene olunmalı

Merhaba. Mikrop kaptım diyelim ama her seferinde mi ayrıca hijyene önem veriyoruz ikimizde nasıl olur ki?

Merhaba, öncelikle yeni evlilerde mikrop kapma cok sk meydana gelen birseydir cünkü genital bölgede (spermlerde) ayni zamanda bakteri alisverisi yapiyosun ve bu bakterilerin birbirine alisma süresi var, birbirlerine yabanci oldugu icin örnegin idrar yolu enfeksiyonu kapar yeni evli kadinlar genelde. Hemen antibiyotige baslamazsan ilerler ve daha da cok aci duyarsin, esine de bulasirsa daha zorlu olur cünkü erkekler bizim kadar cabuk atlatamiyo bu enfeksiyonu ne yazik ki. Bundan ne yazik ki kacisin yok, istedigin kadar hijyene önem ver, cinsel iliski sirasinda olacagi varsa oluyor. Dolayisiyla ilk aylarda pek zevk alamayabilirsin. bende de uzun sürmüstü, aglama nöbetleri geciriyodum, kendimi yetersiz görüyodum, esim de oturup benimle birlikte agliyodu elinden bisey gelmiyo diye ve yardim alabilecegim de kimse yoktu, hic arkadasim tanidigim yoktu civarda, almanyadan gelin gittigim icin. Cok sonra arastirarak ve deneyerek anladim ki en iyi yolu mümkün oldugunca degisik pozisyonlari denemek canim. Sana hangi pozisyonun zevk verdigini kendin bulacaksin, esin de bu konuda yardimci olur sana. ön sevisme cok önemli ama, mümkün oldugunca uzun tut ki zevk alma sansin artsin

Ben hamileyim ust pozisyon da ben olunc birlesmeyi sagliyoz diger turlu ben aci cekiyorum kasilms hafif ledi ama insallah acida gecer bende hissrtmiyom cunku uyusturucu krem kullaniyom

Bn 2 yillik evliyim, bnmde ilkk birlesmem cok agrili ve kanamali oldu, smdiyse ne zevk ne orgazm ne de bosalma yasiyorm, zevk almk icin her turlu pozsyonu deniyorm olmuyor, 8ay once sezetanla dogm yaptm belki duzelr dedm nafile.artk sosyal hayatimida etkilemeye basladi

r: 691286"]Bn 2 yillik evliyim, bnmde ilkk birlesmem cok agrili ve kanamali oldu, smdiyse ne zevk ne orgazm ne de bosalma yasiyorm, zevk almk icin her turlu pozsyonu deniyorm olmuyor, 8ay once sezetanla dogm yaptm belki duzelr dedm nafile.artk sosyal hayatimida etkilemeye basladi[/QUOTE]
Doktora sordum bende normal dogumu etkiler mi dedim iliskiye tam girememe.oda sanciyla mumkun desi sadece alisana degin ben ustte iliskiye girebiliyorum nefes egzersisiyle normalde bide alttayken denicem kremi surdugumde hassas bi sekilde imreniyoum yapan nasil yapiuo tovbe tovbe.herkes allah kulu.Allah yardimcimz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…