kalma ihtımalı de var yanı ama ben dokununca sankı başka bır cısme dokunuyorum gıbı hıssedıyorum bu hıssıslık kalırsa yaptırmıs olmanın anlamı kalmaz kı sadece gözle görülür büyükluk olacakBenim morlukları görseydin sen bir de.. Birkaç ayı buldu tamamen geçmesi. Hissizlik de çok normal. Genelde 1 yıla kadar geçiyor. Benim sağ mememin alt kısmında bir bölgede maalesef hissizlik kaldı. Çok takıldığım bir şey değil neyse ki..
Bütün memede yok sanırım sadece altta var. Kalsa bile ne olacak ki? Yani en azından benim için sorun teşkil etmiyor. Bunları göze alarak ameliyat oluyoruz. Sıfır memeden şimdiki halime geldim, hissizlik olsun tek derdim..kalma ihtımalı de var yanı ama ben dokununca sankı başka bır cısme dokunuyorum gıbı hıssedıyorum bu hıssıslık kalırsa yaptırmıs olmanın anlamı kalmaz kı sadece gözle görülür büyükluk olacak
ins gecer benım bıldıgım meme basından olunca hıssızlık kalıcı olma ıhtımalı var o yuzden bende meme altından oldum hıssızlık kalmasın dıyeBütün memede yok sanırım sadece altta var. Kalsa bile ne olacak ki? Yani en azından benim için sorun teşkil etmiyor. Bunları göze alarak ameliyat oluyoruz. Sıfır memeden şimdiki halime geldim, hissizlik olsun tek derdim..
Benim de meme altı ama işte oldu maalesef.. Meme ucundan olan arkadaşlar var burda, onların başına gelmedi mesela..ins gecer benım bıldıgım meme basından olunca hıssızlık kalıcı olma ıhtımalı var o yuzden bende meme altından oldum hıssızlık kalmasın dıye
bu arada ızler için hangı kremı kullandınızBenim de meme altı ama işte oldu maalesef.. Meme ucundan olan arkadaşlar var burda, onların başına gelmedi mesela..
Contractubex kullandım uzun bir süre..bu arada ızler için hangı kremı kullandınız
bana da aynısını yazdı ssk karsılamıyormus dev yazsam karsılar mı acaba kafam karıstıContractubex kullandım uzun bir süre..
karşılamazbana da aynısını yazdı ssk karsılamıyormus dev yazsam karsılar mı acaba kafam karıstı
Cnm bunlar normal.ben ameliyat olali uc hafta oldu.ilk gunler koltuk altimdaki ödemlerden kollarim havada yürüyordum kabadayilar gibi.sag gogsumdeki ödem daha cabuk indi.sol memem yukarda hala.bol bol msj yapiyorum.ödemlerin çözülmesini sagliyor.herhalde tam sonuc icin 2 ay fln gecmesi gerekiyormerhaba kızlar bugün amelıyatımın 10.günü meme başımda ve alt lopunda hıssızlık var hiç hissedemıyorum ve hala şişler özellikle sol gögsüm hem çok şiş hemde kolduk altıma doğru simsiyah ödem ve çok morluk var simsiyah bunlar normal mı doktoru aradım normal dıyor herseye pekı bu hıssızlık ne zamana kadar sürecek aynı sorunu yaşayıp duzelen varsa yazarsa sevınırım
çok tesekkür ederım normal demek kı sabır lazımCnm bunlar normal.ben ameliyat olali uc hafta oldu.ilk gunler koltuk altimdaki ödemlerden kollarim havada yürüyordum kabadayilar gibi.sag gogsumdeki ödem daha cabuk indi.sol memem yukarda hala.bol bol msj yapiyorum.ödemlerin çözülmesini sagliyor.herhalde tam sonuc icin 2 ay fln gecmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?