hissettiklerinizi nasıl,nerde.nezaman söylediniz?

tuba88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
976
0
96
35
Elazığ
eveeet kızlaarr sevgilinize ne zaman nerde nasıl sevdiğinizi söylediniz ??? tepkisi noldu
paylaşalım hep beraberrolumunekankayizsmile

yada o size nasıl söyledi

Son düzenleme:
ilk ben paylaşayım..bigün msn de konuşurken (arkadaştık ozaman) kişisel ileti olarak imkansız yazmıştım..bana dediki imkansız olan ne tuba
bende birini kafamdan atamıyorum ama o benim için imkansız dedim ve ona açıldım hemen o anda tuba bende senii hep düşünüyorummm dedi:asigim:
ve hiç abartmıyorum sabah 6 buçuğa kadar yazıştık açıldık birbirimizeee:kedi:
ilk defa ozaman hiç uyumadan bi geceyi geçirdim...hiç unutmıcammopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ilk o bana açıldı. bana aşık olduğunu söylemişti. asla unutamam ben o anı. gün içinde görüşmüştük fakat bir türlü açılamamış. akşam arayıp sana bişey söylicem demişti. sonradan yok vazgeçtim diyip teli kapatmıştı. bi süre sonra tekrar arayıp söylemişti duygularını. arkadan da arkadaşları hadi hadi diyolardı :kedi:canım yaa, nefes nefeseydi - zorla konuşuyodu nasıl heyecanlıydı.
1 gün sonra arayıp kabul ediyorum demiştim. o da neyi kabul ediyosun demişti. e teklif ettin seviyomuşsun ya demiştim.
o da hayır ben teklif etmedim aşık olduğumu söyledim demişti. gıcık aşkım ya teklif eden ben oldum
eğlenceli bi çiftiz biz ya, şebeklikte üstümüze yok

bende aşkıma gıcık diyom :) benimkidee çokk gıcıktır..opuyorumnanaktan

hala aklıma geldikçe mutlu oluyorum opuyorumnanaktan
lise 2 ye yeni başlamıştık tabii sınıflar alanlar yüzünden yeniden belli oldu
aşkım ilk bizim sınıfta değildi alan değişimi olduğu için ilk hafta devamlı yeni gelen kişiler oldu sınıfa
sınra bir gün kimya dersinde kapı çaldı kankama dedim mi aaaa ama yine mi yeni kayıt kaydirigubbakcemile3
kapı açıldı bebeğim içeri girdi şöööyle bir süzdüm onu sonraki günlerde beni kitaplığın camından süzerdi hep bayağı bakıştık o zamana kadar :))) sonra bir gün çıkışta çağırdı beş dakika konuşabilir miyiz dedi bnm surat kıpkırmızı tabii kaydirigubbakcemile3 sonra teklif etti bana seni seviyorum dedi bir de şiir yazmış onu verdi ben de biraz düşüneyim dedim naz poz tabii kaydirigubbakcemile3 iki gün sonra kabul ettim
o günün üstünden neredeyse 3 yıl geçti lise bitti mberaber mezun olduk aşkımla şimdi üni. inşallah

yaa maşallah 3 yıl geçmişş :))

Ah Ahhhhh ....
Bundan 3 sene önce babamın gece caliştiği zamanlardi..
Ümitle sabahlara kadar msnde konusurduk ..
Msnle basladi sonra disari cikmaya basladik .. Ona asık olmustum resmen ilk defa öyle duygular içindeydim.. hala da öyleyim yaa , Simdi askerde cok özlüyorum.

ilk cıkma teklıfı aldıgım gun ve kabul ettıgımde soylemstı cunku sarhoştukdelikafadulden ama cıkmadan once ogunden once aramızda bırbırımıze karsı olumlu dawranıslar olmustu çok romantıktı ogun dedıgınde he

Msnde söylemiştimm bundan 5bçk ay öncesiydii..

o akşam facede de okey oynuyodukk arkadaştıkk ve sonuçç

Aşkk Parçaammm ooo Aşkkk :asigim:

Allah kimseyi ailesinden ve sevdiğinden ayırmasııınn (amiiiinnnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…