- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
-
- Konu Sahibi yakutunkizilatesi
Aminn inşaAllah çook teşekkür ederim...1. yılımızda nikah masasına oturduk .İnşallah hayırlı bi ömür nasip eder Allah :)Allah mutlulugunuzu daim etsin o gün bize ugur getirdi.05.05.07;-) sözlendiğimiz gün.umarım sizede ugur getirir
Ben aşk hikayelerini okumayı çok severim :)Az çok bilenleriniz hatırlayanlarınız vardır... Tanıştığımızdan bu yana ayrıntıları paylaşmıştım sizlerle hikayemi...
05.05.2014 'de başlayan aşkımız , 05.05.2015 tarihinde nikah masasında resmi aile kurumuna imzalar atıldı... Eki Görüntüle 1521322 Eki Görüntüle 1521323 Eki Görüntüle 1521324
Amin cokk Teşekkürler caniim biz cok huzurluyuz cok şükür dilerim siz de cok huzurlu ve mutlu olursunuzz simdiden tebriklermutluluğunuz bir ömür boyu sürsün aşkınız her geçen gün daha da artsın
06.06.2016 da bizim nikah tarihimiz olucak Allah nasip ederse
Amiin insallah canim tesekkurler. Rabbim isteyen herkese nasip etsinçok tatlısınız :) Allah mutluluğunuzu daim etsin
Aminnnnnn inşAllah canım teşekkür ederim güzel dileklerin içinAmin cokk Teşekkürler caniim biz cok huzurluyuz cok şükür dilerim siz de cok huzurlu ve mutlu olursunuzz simdiden tebrikler
aayyyy evlenmişsiniiizzzzzben daha yeni gördüümm çok çok çok sevindiiimmm Allah yüzünüzü hiiiç soldurmasın
Maşallah canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsinEki Görüntüle 1680300
Eveeet hem de bogazin aksam ihtisaminda kokteyl esliginde ve misafirlerimizle bol bol sohbet etme imkanina sahip olarak evlendik. O gunden beri de hala konusuyorlar düğünücok guzeldi Rabbim herkese en guzellerini nasip etsin insallah canım benim
Amin canim cook sagol cok tesekkur ederim. Hepimizinkini daim etsin insallahMaşallah canım Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
inşallah canımAminn inşaAllah çook teşekkür ederim...1. yılımızda nikah masasına oturduk .İnşallah hayırlı bi ömür nasip eder Allah :)