- 8 Eylül 2012
- 488
- 128
- 31
-
- Konu Sahibi ThinkinPinky
Bence doğru zamn için ortam kolluyoo:))))Bisüredir bi cocukla konusuyoruz 2 kez bulustuk iyide anlasıyoruz,hatta gün icinde naptık gün sonunda teker teker anlatıyoruz birbirimize sevgiliymişiz gibi,ya da cevap yazmayı,unuttugu zaman falan hemen bana açıklama yapıyor yani bu şekilde aramızdaki ilişki.Benim kızmamdan korkuyor vs.Ama o bana neler hissediyor anlayamıyorum.Buluştugumuzda sanki bana farklı bakıyor hissediyorum bazen hayran hayran bakıyormuş gibi geliyoveya mimiklerim gülüşüm falan hoşuna gidiyo sanki öyle bakıyo tepki veriyo yani:)) ama henüz öyle romantik olaylara girmedik oyuzden anlayamıyorum onun kişiliğini şöyle anlatıyım kendi halinde,bu zamana kadar 1 sevglisi olmuş 4,5 sene çıkmıslar kendisi şuan 24 yasında,yani zaten ben biriyle bişeylere baslarsam ciddi düşünüyorm o yuzden uzun sürüyor falan demişti,ağırdan alması normal mi sizce,acaba benden ya da kendinden mi emin olmak istiyor
Bilemedim ki ben de bakalımBence doğru zamn için ortam kolluyoo:))))
Hayırlısı olur inş gelişmeleri bende merak ettimBilemedim ki ben de bakalım
c ) ikinizdende emin olmak istiyorBisüredir bi cocukla konusuyoruz 2 kez bulustuk iyide anlasıyoruz,hatta gün icinde naptık gün sonunda teker teker anlatıyoruz birbirimize sevgiliymişiz gibi,ya da cevap yazmayı,unuttugu zaman falan hemen bana açıklama yapıyor yani bu şekilde aramızdaki ilişki.Benim kızmamdan korkuyor vs.Ama o bana neler hissediyor anlayamıyorum.Buluştugumuzda sanki bana farklı bakıyor hissediyorum bazen hayran hayran bakıyormuş gibi geliyoveya mimiklerim gülüşüm falan hoşuna gidiyo sanki öyle bakıyo tepki veriyo yani:)) ama henüz öyle romantik olaylara girmedik oyuzden anlayamıyorum onun kişiliğini şöyle anlatıyım kendi halinde,bu zamana kadar 1 sevglisi olmuş 4,5 sene çıkmıslar kendisi şuan 24 yasında,yani zaten ben biriyle bişeylere baslarsam ciddi düşünüyorm o yuzden uzun sürüyor falan demişti,ağırdan alması normal mi sizce,acaba benden ya da kendinden mi emin olmak istiyor
Evet öyle sanırım böylesi daha iyi:)ben olsam 4.5 yıllık bir ilşkiyi neden bitirdiğini merak ederdim böyle uzun bir ilişkiyi kolayca bitiremez insan . anlaşılan sizi begenmiş ama şu an tanımaya çalışma evresinde size açılırsa şaşırmayın
Haklısınız,aceleci olmamak gerekc ) ikinizdende emin olmak istiyor
bence kur dönemi güzel yaaa tadını çıkarın:)
Ağırdan almak daha iyidir haklısınızhayırlısı oldun canımda bu ne hız sendeki..2 kez buluşmuşsun daha ne bekliyorsunki..
İlişki uzun olunca bitirmekte kolay oluyoo aklında bişi kalmıyor kendinden emin bitiriyorsun tabi dış etkenler hariç ozaman zor oluyor severek ayrılmak zorrrr ilişki uz unda olsa kısa da olsa kafanda bitmisse ancak bitiyooben olsam 4.5 yıllık bir ilşkiyi neden bitirdiğini merak ederdim böyle uzun bir ilişkiyi kolayca bitiremez insan . anlaşılan sizi begenmiş ama şu an tanımaya çalışma evresinde size açılırsa şaşırmayın
İlişki uzun olunca bitirmekte kolay oluyoo aklında bişi kalmıyor kendinden emin bitiriyorsun tabi dış etkenler hariç ozaman zor oluyor severek ayrılmak zorrrr ilişki uz unda olsa kısa da olsa kafanda bitmisse ancak bitiyoo