hisardan aldığım çeyiz setii 1990 tl kızlar nasıl sizce

hamis

her işimi kendim yaparım .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
100 tl peşinat verdim salı akşamı alıyorum kızlar :52: çelik tencere setini ekleyememiş olabilirim boyutu çok sanırım :43: yemek takımlarından ve çatal kaşık takımlarından birini tercih edicem ama büyük ihtimalle valencia siyah yemek takımı olacak siz ne dersinizz ayrıca 6çay kaşığı,6çay bardağı ve 6 tabakla tepside var nasıl fikirlerinizi yazınnn :46: $hisar siyah.webp$hisar-mercury-saten-catal-kasik-bicak-seti-z.webp$mamba.webp$valenciasiyah2-3.webp$valencia1.webp$HISAR-RIO-KRISTAL-YEMEK-TAKIMI__49584808_0.webpEki Görüntüle 577852

Son düzenleme:
güle güle kullan
ben 2. resimdeki tabakları ve çatal kaşık setinibeğendim

güle güle kullan
ben 2. resimdeki tabakları ve çatal kaşık setinibeğendim

beyaz olan rio kristal takımımı beğendin canım arkadaşlarla baktıkta 2 kişi aldık zaten ama siyah takım farklı her evde olmayan bi takım dediler bende beyaz takımı beğenmiştim yoksa :31:

Valencia güzel ama çok ağır geldi bana
ÇKB ilk takımı beğendim mercury sanırım
Teflonların gold olanı var bende de çok seviyorum onları
güzel günlerde kullan inşallah

Valencia güzel ama çok ağır geldi bana
ÇKB ilk takımı beğendim mercury sanırım
Teflonların gold olanı var bende de çok seviyorum onları
güzel günlerde kullan inşallah

çok teşekkürler çatalkaşıkta bende ilk takımı beğendim valencia siyah konusunda haklısınız sanırım peki fiyatı nasıl sizce :31: uygun değilmi

hisar çok kaliteli oluyo zaten özellikle çelikleri siyah yemek takımı daha hoş duruyo teflon yerine seramik tabanlı set alabilirdin daha iyi olduğu syleniyo ama onlarda set halinde satılmıyo sanırım çeyizin büyük kısmını almışın zaten güle güle kullan:16:

hisar alarak çok iyi bir seçim yapmışsın, ben bir ve ikinci sıradaki tabak takımlarını beğendim, siyahlar çok ağır geldi bana ama tabiki zevk meselesi önemli olan senin ne istediğin birde 50 tl farkla teflonlarını seramiğe çevirebilirsin aldığın yere bir sor istersen o takımlarda teflon ve seramik arasında 50 tl fark var seramik teflondan çok daha kullanışlı ve sağlıklıdır. şimdiden iyi günlerde güle güle kullan.

hisar alarak çok iyi bir seçim yapmışsın, ben bir ve ikinci sıradaki tabak takımlarını beğendim, siyahlar çok ağır geldi bana ama tabiki zevk meselesi önemli olan senin ne istediğin birde 50 tl farkla teflonlarını seramiğe çevirebilirsin aldığın yere bir sor istersen o takımlarda teflon ve seramik arasında 50 tl fark var seramik teflondan çok daha kullanışlı ve sağlıklıdır. şimdiden iyi günlerde güle güle kullan.

aa bak ben bunu düşünmemiştim bir sorayım oluyorsa seramik alırım teşekkürler canımm

Güle güle kullann, çok güzeller :) Hisar'dan ben de çeyiz seti baktım. Seninkinden farklı olarak 3'lü sahan seti ve çay seti vardı. Toplamda 2600 gibi bir fiyat söylediler bana. Senin nerden aldığını öğrenebilir miyim? Ayrıca teflon yerine seramik tencere takımı olursa fiyat farkı olmuyor dediler. Sormuştum ben.

Güle güle kullann, çok güzeller :) Hisar'dan ben de çeyiz seti baktım. Seninkinden farklı olarak 3'lü sahan seti ve çay seti vardı. Toplamda 2600 gibi bir fiyat söylediler bana. Senin nerden aldığını öğrenebilir miyim? Ayrıca teflon yerine seramik tencere takımı olursa fiyat farkı olmuyor dediler. Sormuştum ben.

canım benim setimde de 3lü sahan seti ve 19 parça çay seti var çaydanlık-cezve takımıda var ben resimleri eklemedim daha doğrusu benzerlerini bulamadım diye eklemedim :31: ben urfadan alıyorum canım bu arada firmanın yaptığı bi kampanya değil mağazanın kampanyası stoklar tükenene kadar bana çok uygun geldi o yüzden aldım adayım bile yok daha :7:

canım benim setimde de 3lü sahan seti ve 19 parça çay seti var çaydanlık-cezve takımıda var ben resimleri eklemedim daha doğrusu benzerlerini bulamadım diye eklemedim :31: ben urfadan alıyorum canım bu arada firmanın yaptığı bi kampanya değil mağazanın kampanyası stoklar tükenene kadar bana çok uygun geldi o yüzden aldım adayım bile yok daha :7:

700 tl kadar uyguna gelmiş o zaman sana. Güzel olmuş. :) İyi bir aday da bulursun inşallah ;) Teşekkürler cevabın için..

Aynı setin royal yemek takımlısı 3250 TL'ye, aradaki bu kadar fark normal mi, daha dün aldım, iade etsemmi diye düşünüyorum

Aynı setin royal yemek takımlısı 3250 TL'ye, aradaki bu kadar fark normal mi, daha dün aldım, iade etsemmi diye düşünüyorum

canım royal yemek takımı hangisiydi bilmiyorum :6: istersen özelden aldığım yerin bilgilerini vereyim görüş urfa merkezdeyim ben belki bulunduğun yere yollarlar filan valla biz 2 kişi aldık daha almayı düşünen arkadaşlarda var çok uygun ve garantili sadece aldığım yemek takımı 1000 tl civarı internette ayrıca bide sağolsunlar paşabahçeden 6lı kırmızı bardak takımı hediye etmişler ama çok beğendim hoşuma gitti 3250 tl fazla sanki bilmiyorum sırf yemek takımı royal diyemi fiyat öyle acaba bone chine filanmı acaba kız :6:

Back
X