• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hisar yemek takımları

mustafab

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
13
0
16
Ankara
arkadaşlar yeni hisardan yemek takımı aldım.. tencere takımı çaydanlığı, cezvesi, yumurta sahanı 3 adet bakalım beğenecek misiniz..
$grass.webpEki Görüntüle 422673 $Hisar-Panama-Cam-Bardak-Seti.webp$monaco-tencere-seti-sedef.webpEki Görüntüle 422670 Eki Görüntüle 422669 Eki Görüntüle 422668 Eki Görüntüle 422667 $pr_01_2998_max.webp

çeyizin büyük parçalarını almışsınız. zaten hisarın kalitesi belli. hepsi çok güzel. güle güle kullan :nazar: çay setinden bende istiyorum. ama yakından hiç görmedim. sen aldığına göre güzeldir sanırım :)

çeyizin büyük parçalarını almışsınız. zaten hisarın kalitesi belli. hepsi çok güzel. güle güle kullan :nazar: çay setinden bende istiyorum. ama yakından hiç görmedim. sen aldığına göre güzeldir sanırım :)

teşekkür ederimm.. ankara kızılaydan aldım 3-4 saat ürünleri anlattılar bana içime de sinerek aldım.. hangi tencerenin kullanışlı oldugundan hangi tencere tipinden şikayet geldiginden memnun oldum aldımm. biraz digerlerine göre tuzlu oldu ama içime sindi :) .. tepsisi de hoştu 41 parça kullanışlı tavsiye ederim :)

ben de çeyiz setinden aldım,kare bu resimdeki yemek takımı,çelik tencereleri,düdüklüsü,çaydanlığı,çatal kaşık bıçak seti yemek takımına bayıldım zaten.sonra acaba doğrumu yaptım diye düşündüm çünkü biraz tuzlu geldi ama almışken iyi birşey de almak istedim her zaman alınmıyor ki bu :emir_bebek:

bende hisardan çeyiz setimi almak üzereyim ama tam emin olamadım jumbo hisar arasında kararsız kaldım. bu resimdeki yemek takımının olduğu set içinde bana 3500 fiyat vermişlerdi sizinkide bu kadar fazlamı???

ben de çeyiz setinden aldım,kare bu resimdeki yemek takımı,çelik tencereleri,düdüklüsü,çaydanlığı,çatal kaşık bıçak seti yemek takımına bayıldım zaten.sonra acaba doğrumu yaptım diye düşündüm çünkü biraz tuzlu geldi ama almışken iyi birşey de almak istedim her zaman alınmıyor ki bu :emir_bebek:

ben hepsini 4250 ye aldım biraz pazarlık yaptım. kalite artınca fiyatta artıyor malasef:(..

Hayırlı olsun canım özellikle düz beyaz yemek takımını, o tombik tencere takımını ve su bardagı takımını cok beğendim

Back
X