çeyizin büyük parçalarını almışsınız. zaten hisarın kalitesi belli. hepsi çok güzel. güle güle kullan çay setinden bende istiyorum. ama yakından hiç görmedim. sen aldığına göre güzeldir sanırım :)
çeyizin büyük parçalarını almışsınız. zaten hisarın kalitesi belli. hepsi çok güzel. güle güle kullan çay setinden bende istiyorum. ama yakından hiç görmedim. sen aldığına göre güzeldir sanırım :)
teşekkür ederimm.. ankara kızılaydan aldım 3-4 saat ürünleri anlattılar bana içime de sinerek aldım.. hangi tencerenin kullanışlı oldugundan hangi tencere tipinden şikayet geldiginden memnun oldum aldımm. biraz digerlerine göre tuzlu oldu ama içime sindi :) .. tepsisi de hoştu 41 parça kullanışlı tavsiye ederim :)
ben de çeyiz setinden aldım,kare bu resimdeki yemek takımı,çelik tencereleri,düdüklüsü,çaydanlığı,çatal kaşık bıçak seti yemek takımına bayıldım zaten.sonra acaba doğrumu yaptım diye düşündüm çünkü biraz tuzlu geldi ama almışken iyi birşey de almak istedim her zaman alınmıyor ki bu
bende hisardan çeyiz setimi almak üzereyim ama tam emin olamadım jumbo hisar arasında kararsız kaldım. bu resimdeki yemek takımının olduğu set içinde bana 3500 fiyat vermişlerdi sizinkide bu kadar fazlamı???
ben de çeyiz setinden aldım,kare bu resimdeki yemek takımı,çelik tencereleri,düdüklüsü,çaydanlığı,çatal kaşık bıçak seti yemek takımına bayıldım zaten.sonra acaba doğrumu yaptım diye düşündüm çünkü biraz tuzlu geldi ama almışken iyi birşey de almak istedim her zaman alınmıyor ki bu