Hisar yemek takımı Monaco mu Riga mı ?

Ardayasbu

ARDA & ADA
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
2.850
75
363
Arkadaşlar 8 senelik evliyim ben gerçi ama yeni ev aldığımız için yavaş yavaş eskiyen eşyalarını da
Yeniliyorum . Hisardan çeyiz seti beğendim tencere çatal bıçak düdüklü çaydanlık cezve yemek takımı bir de tanında
2 programlı Vestel bulaşık makinası 2300 tl fiyat uygun geldi aldım fakat yemek takımı çok seçenek yok
2 model arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim
Düz beyaz olan monaco
Kare olan riga

Telefondan resim ekleyemedim biri ekleyebilirse çok sevineceğim
Şimdiden teşekkürler

Bahsi geçen yemek takımları aşağıdaki gibidir ;

Soldaki Monaco - Sağdaki Riga

Eklentiler

• $HISAR-RIGA-85-PARCA-YEMEK-TAKIMI__34177647_0.webp
    $HISAR-RIGA-85-PARCA-YEMEK-TAKIMI__34177647_0.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 385
  • $en_ucuz_Hisar_Mutfak_Esyalari_Hisar_Monaco_85_Parca_Yemek_Takimi_2669.webp
    $en_ucuz_Hisar_Mutfak_Esyalari_Hisar_Monaco_85_Parca_Yemek_Takimi_2669.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 178
Son düzenleme:
Arkadaşlar 8 senelik evliyim ben gerçi ama yeni ev aldığımız için yavaş yavaş eskiyen eşyalarını da
Yeniliyorum . Hisardan çeyiz seti beğendim tencere çatal bıçak düdüklü çaydanlık cezve yemek takımı bir de tanında
2 programlı Vestel bulaşık makinası 2300 tl fiyat uygun geldi aldım fakat yemek takımı çok seçenek yok
Düz beyaz olan monaco
Kare olan riga

Şimdiden teşekkürler

Resimleri ekledim canım yorum yapmak isteyen arkadaşlar için. Bu arada ben şahsen Monaco'yu daha kibar ve şık buldum. Hangisini alırsan al güzel günlerde kullan.

Düz beyaz olan monaco
Kare olan riga

Şimdiden teşekkürler

Kare tabikide.... monaco çok klasik... madem yeniliyorsun yenilikçi bir yemek takımın olsun :ssz:

Çok fazla seçenek yok malesef çeyizlmdeki Güral porselen takımımdan bazı parçalar
Kırıldı onu günlük yaptım bu ikisinden birine karar vereceğim bakalım peki hisarın porseleni
Hakkında bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
Daha çeyiz işlerine girmediğim okuyacağim için :)
benden size küçük bi tavsiye klasik desenli takım alırsanız parçası kırıldığında parçanın yenisini bulabilirsiniz. mesela tabak kenarları sarı yaldızlı olan takımlar senelerdir var :)

Alacağınız takımı hayırlı günlerde kullanırsınız inşallah :)

ben normalde kare yemek takımlarını daha cok begenirim.ama burda monaco yani yuvarlak olan hoşuma gitti.kibar ve şık duruyor.diğeri daha spor günlük gibi geldi.ama tabii resimden böyle görüyoruz.gerçekte nasıldır bilemem:16:

Monaco nun zamanı ve modası yok, yani her zaman kullanabilirsin. Ben modern pek sevmiyorum, modası geçiyor sonra gözümün göresi gelmiyor. O yüzden zamansız ürünler favorim, ilk resimdekini alırdım ben olsam, şık ve zarif...

Monaco daha sade ve şık modasıda geçmez hevesiniz geçerse çokta pişman olmazsınız genelde böyle modeller ömürlük kullanılabiliyor hangisi olursa olsun içinize sinsin güle güle kullanın:nazar:

Back
X