- 1 Nisan 2014
- 356
- 169
- 34
- Konu Sahibi Hanfendigibiyim
Merhabalar kızlar. 2015 ağustos ayında evlendim aynı yılın mayıs ayında çeyizimi tamamlamıştım. tencere setlerimi yemek takımlarını çatal bıçak takımları çaydanlık aklınıza gelen ne varsa hisardan toplu bir şekilde satın aldım.ağustostan sonra kullanmak nasip oldu. küçük tatlı çatalları 2 yıkamadan sonra PASLANDI. Evet paslandı. üzerinde çikolata kaldı falan sandım ilk gördüğümde ama bildiğiniz paslandı. hemde 12 tanesi birden. firmaya götürdüm değişim için gitti. 1 ay sonra geri geldi. gelen ürünlerde aynı şekilde 2 yıkamadan sonra paslandı. yine gönderdim yine 1 ay bekledim hatta belki daha fazla. gelenler yine paslandı. başka bir model istedim değiştirmediler. bahama modelini gönderip durdular sürekli. (birde 100 yıl garanti,, ömür boyu garanti veriyorlar. neye güveniyolar merak ediyorum). bütün aldıklarımı iade etmek için başvuru yaptım genel müdürlükten binbir özür bahaneyle aradılar tekrar olursa başka modelle değiştirelim diye. gönderdiler yenisini. bu sefer paslanmadı. onlar sağlam şuan. sıra geldi yemek takımına. 2 bin tlye aldığım yemek takımı üzeri özel vernikli solma kesinlikle olmaz makinada istendiği kadar yıkanabilir diye öve öve bitiremedikleri takım tahmin edebileceğiniz gibi solma yaptı. tavaların altları hep yandı. bimden aldığım chefs marka bile gıcır gıcır duruyor. hisarın tencere tava ne varsa yandı karardı. . iyi olsun kaliteli olsun diye tercih edilen bir marka hisar ama kaliteden eser yok. uzak durun kızlar sakın ha paranızı hisara harcamayın.