• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hisar ceyiz, tencere, catal bicak, yemek takimi

osge01 fiyatı gayet iyiymiş ama hiç Hisar kullanmadım bilmiyorum tabii kalitesini. Gerçi yılların markası zannetmiyorum ya kötü de olacağını...

yemek takımında kesinlikle karaca. diğerleriyle karşılaştırırsanız anlarsınız, görünüşünden belli kalitesi, kaldıki başka hiç bir markada bu kadar özgün modeller yok.

kızlar bende 1950 tlye hisarın monoko setini aldım görünüş olarak cok şık ama bakalım kullanış olarak nasıl olucak

canım öncelikle hayırlı olsun iyi günlerde kullanırsın inşallah
ben de hisarın monaco setini almak istiyorum sen 1950 ye aldığına göre seti bozup bir şeyler de değişiklik yapmışsın herhalde çünkü 1750 lira. ben de sordum setten model seçip alırsak 1650 ye bırakırız dedi. ben çkb larda kararsız kaldım set dışından bir model sordum biri çok pahalı oldu taşlıydı ondan vazgeçtim milenyum olsun dedim bana 2150 lira dedi 2050ye bırakırız dedi.
sen nasıl yaptın hisar optima setteki aresi al diyor sevgilim set dışına çıkıp masraf etme diyor settekilerin normalde fiyatı 500 lira milenyum 718 ben 218 lira fazla veririz diye düşünmüştüm ama satıcı bana gelen fiyatı 315 diyor 400 üstüne koyuyor set 2050 lira indirimli fiyatı oluyor
sizin de böyle mi???

hisar 100 yılık gharanti veriyor.bakımını düzgün yaparsanız çelik alanında 1 numaradır.şu an jumbo ile yarışıyor.ancak jumbo yeni model üretmediği için önde olan hisar.porselenine çok güvenmiyorum ama 1950 liralık setten aldım bende.

kızlar ben yeni aldım yemek takımım ve çatal bıçak takımımı. hisarın.ben çok beğendim. çatal bıçak milenyum parlak olan modelinden.ama ben çok içime sinerek aldım. indirim vardı çatal bıçakı 520 TL ye yemek takımını da 600 TL ye aldım.

Arkadaşlar hisarın 2 yıldır takipçisi olarak konuşuyorum.hisar ömür boyu garanti veriyor çeliklerinde.çevremde çok kullanan insan var.en yakınım ablam ve çok samimi bir arkadaşımın sürekli evine gidiyorum.ikisi de 2 yıllık evli sayılırlar.hi. Sorun yaşamadılar.ilk günkü gibi parlaklar.ama hisarın yan ürünü olan optima serisi var.onda kararma olduğunu duymuştum.ben size optimayı tavsiye etmiyorum.bence orjinal hisar alın derim.

bende çeyizime çatal kaşık bıçak takımı ve 2 farklı tencere setini (teflon ve çelik) hisardan aldım. annemde hisar kullanıyor senelerdir ve hiç bir şikayetimiz olmadı. ürün çeşitliliği harika. porselen yemek tabağı olarak ise güral porselen, kütahya porselen ve porland ı tavsiye edebilirim. bir arkadaş karaca nın yemek takımını met etmiş fakat ben onunla ilgili çok fazla şikayet okudum o nedenle ben önermiyorum. misafir için olan yemek takımım güral, günlük kullanım için olanı da porland dan aldım. umarım yardımcı olabilmişimdir

Bizde de 12 yıldır hisarın çelik tencere seti var hiç bir şey olmadı gayet memnun annem. Çatal bıçak olarak da günlük Ar-yıldız'ın var o da gene aynı 12 senedir günlük olmasına rağmen hala parlaklığını kaybetmedi bir de çaydanlık var Ar-Yıldız'ın o da yaklaşık 18 senelik o da aynen hala parlaklığını koruyor. Genelde çelik ürünü alıcaksınız Hisar, Jumbo, Ar-yıldız gibi köklü markalardan alınmalı, porselen de kütahya ya da güral porselennden alınmalı açıkçası yıllardır çatal, bıçak, tencere üreten yerlerden porselen almak benim içime pek sinmiyor hangi alanda kendini geliştirmişse firma ondan almak lazım. Son zamanlarda çıkan Karaca, Shaffer filan da bunların yanında tırı vırı kalır bence sırf model çeşitliliği var çoğu ürünlerinde kalite yok köklü markalar gibi.

kızlar ben yeni aldım yemek takımım ve çatal bıçak takımımı. hisarın.ben çok beğendim. çatal bıçak milenyum parlak olan modelinden.ama ben çok içime sinerek aldım. indirim vardı çatal bıçakı 520 TL ye yemek takımını da 600 TL ye aldım.

ilknur17 sen fiyat olarak çok iyiye almışsın.Şuan katalogta yemek takımı 1.000 ve çatal bıçak takımı718 tl.Sen nerden almıştın?

Kızlar merhabalarr, dün ilk çeyizlerimi aldım yaşasııınnn:)hemen hemen bütün markaları gezdim ve yemek takımını beğenmesemde tencere takımlarımı hisarın mocaco serisinden aldım.çelik tencere takımı,çaydanlık,çatal bıçak takımı,cezve takımı,çay seti,düdüklü tencere,teflon tencere takımı 1750 tl ye aldım.emsan a falanda bakmıştım ama tencerelerde bariz kalite farkı var bence en iyisi hisarın tencereleri annemde yıllardır ondan kullanıyo.Ben çok beğenerek aldım inş memnun kalırız.Hatta hepsini aynı renk almadım öle daha güzel oldu değişik renklerde takım yaptım.Çatal bıçak takımımda milano oldu:)kesinlikle tavsiye ediyorum hem çok şık hemde kullanışlı.Jumboyoda baktım ama modeller çok klasik eskide kalmış hisar daha modern ve kaliteside jumbo kadar iyiydi.Şimdi sıra yemek takımıma geldi bakalım en zoruda o galiba:)

kızlar merhaba:) çeyiz telaşı sarınca nerdeyse bütün yorumları okudum. bende başımdan geçeni yazarsam işinize yarar belki dedim. hisar çatal bıçak takımını indirimde diye iyi bir fiyata aldım. çeyiz seti almamakta kararlı iken bi anda kendimi tencere ve porselen setli hisar almış buldum:S ürünler eve geldik tencereleri tek tek inceledik ve hüsran:( cam kapakları sanki yıkanmış silinmiş gibi buğulu buğulu iç kısımları kararmış gibi şok olduk demlik kulpu bi yere çarpmış ezilmiş gibi vs vs.. zaten içime sinmeyerek aldığım seti en acilinden geri gönderdim. şimdi gönlüme göre ayrı ayrı bakıyorum.[/FONT]

merhaba kızlar bende yavaş yavaş çeyiz almaya başladım inanın öle bir hale geldimki önüme gelene ne yapsam hangi marka iyi neyi tercih etsem evi katologlarla doldurdum gezmediğim mağaza kalmadı artık benden illallah etmeye başlamışlardı :)büyük araştırmalarım sonucu çeyiz setlerini almadım çünkü tencereyi beğensem çatal bıçak takımı dandik modeller oluyodu en sonunda çatal bıçak takımını hisar milano saten aldım tencere takımını emsanın karya modelini seçtim gerçekten oldukça kaliteli duruyo herhangi bi sorun görmedim teflon takımımı hisardan aldım çokta memnunum:87:

Selam kızlar. Şubat ayında hisarın elektrikli çaydanlığını aldık. Aradan 5 ay geçtikten sonra ısıtmasında problem oldu. Su kaynamadan kendini kapatıyordu. Garantiye yolladık. Bir ay sonra gelecekmiş. Hisarın elektrikli çaydanlığını almayı düşünüyorsanız bir kere daha düşünün derim.

kızlar hisar ın monaco setını set olarak pazarlıkla 1500e kadar ındırttım normal katalogda 2400den 1700e inmişler adam da bana 1500 bölü 6 yapıp yanında arzum süpürge hedıye vercekti bıde çaydanlığını ve bardak takımını değiştircektı beğenmediğim için....
ama ben ankarada fabıraka satış yerı buldum ulus tarafında ınanılmaz uyguna gelıyodu 1200e felan
teflon setının camsız olması içime sınmedı görünüş olarak çok hoş ama ne bılım ben onu vıtrıne koymıcam kii.....
çelık tencere setıde görünüş olarak hoş diil kalıtesını bılmem hiç kullanmadım ama adam dedıkı bunlar yenı çıkan ocaklara hanı şu elektrıklı olanlar , onlara uygun uretıldı 10 yıl sonra aldığını atıp gene hisar alcaksn dedı ....
içinde yemek takımı yok bu arada çelik tencere, teflon tencere, çatal kaşık, çaydanlık,düdüklü çay seti var

bende kararsızım ne yapsam bılemedım

ben de çok kararsızım ulusta kayalarda monaco seti 1550 ye bırakıyorlar.. senin ulusta bahsettiğin toptancı yer tam olarak nerede acaba?

arkadaşlar yılların markası olan güral porselenden bır takım beğendim.Gel gelelım bulaşık makınesinde yıkanırmı dıye sorduğumda yuksek ısıda değilde düşük ısıda yıkamanız lazım yoksa kenarlarındakı yaldızlar silinir dedi:( şaşırdım .Fıyatıda 400 tl ıdı. çok şık kıbar bır takım ama satış elemanı öyle söyleyınce kafam karıştı.

uzak yere gelin gidecek olan arkadaşlara seslenıyorum:güral porselen kargo işini kendi üstlenıyormuş ücretınıde fırma karşılıyormuş bilginize...

Son düzenleme:
Back
X