- Konu Sahibi aalizzwell
osge01 fiyatı gayet iyiymiş ama hiç Hisar kullanmadım bilmiyorum tabii kalitesini. Gerçi yılların markası zannetmiyorum ya kötü de olacağını...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende 1950 tlye hisarın monoko setini aldım görünüş olarak cok şık ama bakalım kullanış olarak nasıl olucak
kızlar ben yeni aldım yemek takımım ve çatal bıçak takımımı. hisarın.ben çok beğendim. çatal bıçak milenyum parlak olan modelinden.ama ben çok içime sinerek aldım. indirim vardı çatal bıçakı 520 TL ye yemek takımını da 600 TL ye aldım.
kızlar hisar ın monaco setını set olarak pazarlıkla 1500e kadar ındırttım normal katalogda 2400den 1700e inmişler adam da bana 1500 bölü 6 yapıp yanında arzum süpürge hedıye vercekti bıde çaydanlığını ve bardak takımını değiştircektı beğenmediğim için....
ama ben ankarada fabıraka satış yerı buldum ulus tarafında ınanılmaz uyguna gelıyodu 1200e felan
teflon setının camsız olması içime sınmedı görünüş olarak çok hoş ama ne bılım ben onu vıtrıne koymıcam kii.....
çelık tencere setıde görünüş olarak hoş diil kalıtesını bılmem hiç kullanmadım ama adam dedıkı bunlar yenı çıkan ocaklara hanı şu elektrıklı olanlar , onlara uygun uretıldı 10 yıl sonra aldığını atıp gene hisar alcaksn dedı ....
içinde yemek takımı yok bu arada çelik tencere, teflon tencere, çatal kaşık, çaydanlık,düdüklü çay seti var
bende kararsızım ne yapsam bılemedım