• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hisar ceyiz, tencere, catal bicak, yemek takimi

aalizzwell

no more monkeys jumpin' on the bed:p
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.937
1.914
133
kizlar hisar urunu kullanan arkadaslar memnun mu? hangi urununu kullaniosunuz?
catal bicak, duduklu tencere, celik tencere seti, yemek takimi almayi dusunuorum?
fikri olan var mi?

valla canim evli arkadaslar daha tecrubelidir bu konuda biz daha kullanamadik urunlerini, ben catal-kasik bicak takimi aldim..Nasillar evlenince gorucez artik..:sm_confused:

saol canim tesekkurler yine de.
ben de ceyiz duzuorum sayilirkaydirigubbakcemile3 hisardan almayi dusunuorum ama paslanio memnun deiliz dienler var sasirdim:sm_confused:

canım ben celıklerımı jumbodan aldım ama hısar ıyı bence gunluk butun takımlarımıda ondan alıcam meselaa...hayırlısı olsunn:)

internet bi yandan ii bi yandan kotusempatiksalakcinni kimi sitede bi suru sikayet okuorum kimi yerde guzel seyler insanin kafasi karisiofisfisfis

cnm bu seti ben aldım sonra vazgeçtik, porselenlerine içim ısınmadı hiç, Noble lifedan cok daha guzel bi kare porselen yemek takımı aldım. Kesinlikle bi bak derim incecik hisara göre tasarımları mükemmel bence..Hisarın porselenleri ayrıca kalın geldi bana,çok ağır, birde çeşit çok az, klasik modeller var hep. Bide hisarın tencereleriyle ilgili bir sürü şikayet okudum. Dedim paramızla rezil olmayalım sonrasında çok üzülürdüm ben çünkü çok pahalı.O kadar para verip üzülmek istemem.
Bu hisarın setine vereceğimiz paraya denk bir sürü şey aldık çok kaliteli.
Ben fikrimi söyledim, ama tabi memnun olanlarda olabilir, ama benim araştırmalarım bu yöndeydi.

O kadar çok araştırdım ki inan, hele de porselen, çatal kaşık takımlarını. Çatal kaşık olarak hisarın milano sade olanını öneririm çok güzel mesela ona lafım yok. Ama Aryıldızın çatal kaşıklarının bi kaç modeline de bayılıyorum enfesler.Hatta ben aryıldızın çatal kaşık takımından viole modelini almayı düşünüyorum.
Canım benim sana verebileceğim tavsiyelerim bu yönde. Kolay gelsin. Hayırlı olsun

cnm bu seti ben aldım sonra vazgeçtik, porselenlerine içim ısınmadı hiç, Noble lifedan cok daha guzel bi kare porselen yemek takımı aldım. Kesinlikle bi bak derim incecik hisara göre tasarımları mükemmel bence..Hisarın porselenleri ayrıca kalın geldi bana,çok ağır, birde çeşit çok az, klasik modeller var hep. Bide hisarın tencereleriyle ilgili bir sürü şikayet okudum. Dedim paramızla rezil olmayalım sonrasında çok üzülürdüm ben çünkü çok pahalı.O kadar para verip üzülmek istemem.
Bu hisarın setine vereceğimiz paraya denk bir sürü şey aldık çok kaliteli.
Ben fikrimi söyledim, ama tabi memnun olanlarda olabilir, ama benim araştırmalarım bu yöndeydi.

evt iste ben de arastiriorum bi suru sikayet okuorum kafam karisiosempatiksalakcinni

bi de sole gerceklerini gorup de hangisi nasilmis elime alip bakamiorum ya o yuzden de kararsizligim artio aslindaboshayallersmile

canım ben celıklerımı jumbodan aldım ama hısar ıyı bence gunluk butun takımlarımıda ondan alıcam meselaa...hayırlısı olsunn:)

ben de oyle yaptim misafirlik olanlarini jumbodan , gunluk catal-kasik takimimi aldim hisardan..Ama hisarda da catal-kasik-bicaklarin 2 kalite oldugunu soylemis bi forumda arkadaskaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
koskoca kadinlar klubunde hisar kullanan yok mu komsular huuuuuuuuuhihoyyyt

hisarın da kaltesinin bozulduğunu duymuştum.artık eskisi kadar kaliteli çelik yapmıyomuş.ben de çok fazla şikayet okudum.yine de sana kalmış derim.

bu hisarin butun catal-kasik takimlari mi kotu acaba...ben optima serisi diye duymustum kizlar fiyatlari da zaten diger serisinden hayli uygun..

teyzem yıllardır kullanıyo ve çok memnun. ama artık eskisi gibi değilmiş.özellikle tencerelerde problem yaşandığını duydum canım.

esr_aaa ve miss_curius tesekkur ederim sekerler. siparis verdik bakalim, tr ye dondugumde gidip bakicam modellere icime sinmezse vacgecerim napim:sm_confused:

Ben hisardan aldım porselen takımı çatal bıçak takımı tencere setimi ama daha kullanmak nasip olmadı. kaliteli diyorlar aldım ama bakalım artık kullanınca görücezz

valla bende hisardan aldim herseyimi gelcek 1 temmuzda gorunusleride gusel sonucta yillarin markasi hisar jumbo cok pahali geldi bana

Back
X