Hisar Çeyiz Setim

Bende bugün aynılarından aldım, bir tek benim çatak kaşık takımım Milano. Bende çok beğendim ve içime sindi. sizde güle güle kullanın inş.

siz de güle güle kullanın. milano da çok güzel. siz hangi mağazadan aldınız acaba . yukarıda taydin arkadaşımız hepsinde bu kampanya var mıdır die sormuştu da ona da bilgi olur

canım iç teflonuna baktım baya iyi duruyo ama tabi kullanmadım tam olarak bilemicem ama sonuçta hisar diye güvendim.
çelik tencere ve çatal bıçak takımına ömür boyu, teflona da 5 yıl garanti verioruz dedi. bence gayet ii bi süre 5 yıl .sonuçta teflonun ömrü de en fazla o kadar yani

selam,ben de ilk defa çeyiz alışverişine çıktım ve hisarın bu çeyiz setine bayıldım.
benim sette porselen yemek takımı yok ve çaydanlığın porselen demliği yok.bide hediye filan vermiyorlar.1750 lira.10 taksitle.
sence nasıl?yemek ve kahvaltı takımını ayrı alayım diyordum.bilemedim.

canım yemek takımı yoksa içinde pahalı bence
benim bu aldığımın, içinde normal yemek takımı olan versiyonu 1950 tl idi. ve her karta 12 taksit.
ben yemek takımını bone china seçtiğim için fiyat 2300 oldu.
ama 1950 tl liğin de yemek takımları gayet şıktı

ben sade şıklıktan yana olduğum için çok beğendim. güzel günlerde kullanın inşallah.

benim ürünlerimd gümüş rengi teflon aynı benim sormak istediğim çay seti ayrıca ne kadardır acaba internette çok uçuk fiyata çay seti var yada arkadaşlar önerebileceğiniz çay setleri varmı ?

burdaki çay seti ayrıca satılmıyormuş canım. her çeyiz seti için bi tane veriyolar dedi. artık üretilmiyo anladığım kadarıyla. ben de fiyat farkını verip modelini değiştirmeyi düşündüm ama gerçekten fiyatlar çok uçuktu değmez dedim.

çok güzeller arkadaşım.allah güle güle kullanmayı nasip etsin. teflon ve çelik tencere seti, cezve takımı, düdüklü tencere ve çay setimiz aynı. benim çatal kaşık bıçak takımım da rio model

çok sağol cvp verdiğin için gerçektn çay setlerinde fiyatlar çok uçuk çok kararsız kaldım gerçekten gereklimi diye

süper hepsi güle güle kullan...

teşekkür ederim kızlar
poyrazya arkadaşım sen de güle güle kullan aldıklarını

çok sağol cvp verdiğin için gerçektn çay setlerinde fiyatlar çok uçuk çok kararsız kaldım gerçekten gereklimi diye

valla bana sorarsan hiç gerekli değil. onun yerine hepsini tek tek alsan hem hepsi istediğin gibi olur hem çok daha ucuza gelir. zaten çelik bardak altlarını da hiç sevmiyorum. onun yerine paşabahçenin bernardonun filan koleksyonları var. çok daha şıklar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…