Hisar Çeyiz Setim

Ruveydax

Melike'm meleğim
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
1.181
0
356
İstanbul
Kızlar ben 4 yıllık evliyim ama eşyalarımı yenilemek istedim. Hisarı çok beğeniyordum çeyiz kampanyasını da görünce aldık

Henüz eve gelmediler kızlar. Değiştirme şansım var, fikirlerinize açığım

Bu çatal bıçak takımı-Mercury

Eki Görüntüle 172235

Bu yemek takımı bunu netten bulamadım mağazada kendim çekmiştim

Bu Teflon tencere takımı benimki bu renk yani gümüş

Eki Görüntüle 172242

Bu çelik tencere takımı- benimkilerin sapları gümüş

Bu düdüklü tencere -benimki yine gümüş

Eki Görüntüle 172244

bu çaydanlık- extra porselen demlikli olacak

bu sahan seti

Eki Görüntüle 172248

cezve setinin tek resmini bulamadım nette ama burdakinden olcak

bu da çay seti bardakları da var normalde

bu da hediyemiz

Hepsi çok şık ve kaliteliler, iyi günlerde kullan canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi çok şık güle güle kullan.. yalnız çatal kaşık setinde bir iki desen olsa daha gösterişli olmazmı

hepsi çok şık güle güle kullan.. yalnız çatal kaşık setinde bir iki desen olsa daha gösterişli olmazmı

Ben de katılıyorum seçtiğiniz takım çok hoş ama abartılı olmayıp biraz daha desenli bir takım şık olabilirdi belki. İyi günlerde kullanmanızı dilerim :)

hepsi çok güzel güle güle kullan ama ben senin yerinde olsam buzlu modellerden uzak dururdum çok çizik gösteriyolar ama gönlüne göre neticede zevk meselesi en tatlı yemeklerini pişirip ye yedir inşallah

hepsi çok güzel güle güle kullan ama ben senin yerinde olsam buzlu modellerden uzak dururdum çok çizik gösteriyolar ama gönlüne göre neticede zevk meselesi en tatlı yemeklerini pişirip ye yedir inşallah

buzlu model derken çatal bıçak takımından mı bahsediyosun canım.
eğer öyleyse benimki parlağı.resmini bulamayınca bunu koydum. saten olanlarda çok gözüm kaldı daha güzel duruyolar ama çizik gösterdiğini bildiğim için almadım.

Küçük tencerelere bayıldım. Güle güle kullanın.

teşekkürler daha güzelleri sizin olsun

Ben de katılıyorum seçtiğiniz takım çok hoş ama abartılı olmayıp biraz daha desenli bir takım şık olabilirdi belki. İyi günlerde kullanmanızı dilerim :)

teşekkürler kızlar. ben pek sevmiyorum çatal bıçak takımında desen olayını ama hisarda taşlılar var ya işte onlara bayılıyorum.
ama malesef fiyat olarak çok uçuklar. zaten aynı modelin taşlısı da var taşsızı da mesela ama 3 katı fiyat farkediyo

evet evet ÇTK takımı için demiştim arkadaşm :) en iyi günlerde kullan inşallah

merhaba,
öncelikle güle güle kullan,
nişanlıyım ve hepsine ihtiyacım var. internet sitesine baktım da daha az parça aynı fiyata, sen hangi mağazadan aldın. ben de gidip bir bakayım.

merhaba,
öncelikle güle güle kullan,
nişanlıyım ve hepsine ihtiyacım var. internet sitesine baktım da daha az parça aynı fiyata, sen hangi mağazadan aldın. ben de gidip bir bakayım.

ewet canım ben de sürekli takip ediyodum çeyiz kampanyalarını. özellikle hisarı hiç böle bulamamıştım. geçen gebzede yeni açılan avmye gittik. gebze center. orda vardı. adam yeni açıldığımız için ve fabrika satış mağazası olduğumuz için bize özel bi kampanya bu dedi. sadece hafta sonları oluyo ve çok kısa bi süre sonra bitcek dedi ama çok doğru söylediğine inanmıyorum.
bu arada eğer yemek takımı illa kare olsun demiyosan yuvarlaklarda da çok güzel modeller vardı

teşekkürler canım.önceden hiçbirşey almadım. hergün yenibir şey çıkıyor hevesim kalır yenilerde diye. şimdi uygun buldukça topluyorum lazım olanları. bugünlerde şöyle bir düşüncem var. misafirlikleri yuvarlak alayım, günlük ve kahvaltılıkları kare alayım diyorum. yuvarlak alırsam aradaki fiyat farkından günlükleri de çıkarabilirim. hem de misafirlikler klasik olsun, karenin de modası geçebilir. bu sıkışık dönemi atlatınca ilerde değiştirebilirim nasılsa. zaten herşeyden ilk etapta lazım olcak kadar alıyorum. çok çok alıp da sıkıldığımda var diye alamamazlık olmasın diye koşuyolunda porsan varmış, internette de satıyorlar ama önce gidip gözümle görücem, duruma göre ordan ya da internetlerinden alabilirim. bir de esenyurtta fabrika satışına gideyim bakayım. gebze uzak bana. hem bana da pazarlama taktiği gibi geldi. orası öle verebiliyorsa, asıl fabrika satışı da bişiler yapabilir. nakit alıcam nasılsa bi pazarlık olur illa ki

hepsi çok güzel.güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Bende bugün aynılarından aldım, bir tek benim çatak kaşık takımım Milano. Bende çok beğendim ve içime sindi. sizde güle güle kullanın inş.

cnm hisarın tüm ürünlerini bende çok begeniyorum ama yalnzca teflonda kararsız kaldım aynısını bende gördüm de gösterişi var diye almak istemedm kalite konusnda bi bilgn varmı dış rengi atarmı ,iç teflonu nasl sounçta çelik markası hisar , teflonda nasl diye çok kuşkuluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…