canım hepsi süper iigünlerde kullan.. ayıpolmazsa hepsi nekadar tuttu
Hepsi çok şık ve kaliteliler, iyi günlerde kullan canım.
hepsi çok şık güle güle kullan.. yalnız çatal kaşık setinde bir iki desen olsa daha gösterişli olmazmı
Kızlar ben 4 yıllık evliyim ama eşyalarımı yenilemek istedim. Hisarı çok beğeniyordum çeyiz kampanyasını da görünce aldık
Henüz eve gelmediler kızlar. Değiştirme şansım var, fikirlerinize açığım
Bu çatal bıçak takımı-Mercury
Eki Görüntüle 172235
Bu yemek takımı bunu netten bulamadım mağazada kendim çekmiştim
Eki Görüntüle 172238
Bu Teflon tencere takımı benimki bu renk yani gümüş
Eki Görüntüle 172242
Bu çelik tencere takımı- benimkilerin sapları gümüş
Eki Görüntüle 172243
Bu düdüklü tencere -benimki yine gümüş
Eki Görüntüle 172244
bu çaydanlık- extra porselen demlikli olacak
Eki Görüntüle 172245
bu sahan seti
Eki Görüntüle 172248
cezve setinin tek resmini bulamadım nette ama burdakinden olcak
Eki Görüntüle 172249
bu da çay seti bardakları da var normalde
Eki Görüntüle 172250
bu da hediyemiz
Eki Görüntüle 172251
hepsi çok güzel güle güle kullan ama ben senin yerinde olsam buzlu modellerden uzak dururdum çok çizik gösteriyolarama gönlüne göre neticede zevk meselesi en tatlı yemeklerini pişirip ye yedir inşallah
Küçük tencerelere bayıldım. Güle güle kullanın.
hepsi çok şık güle güle kullan.. yalnız çatal kaşık setinde bir iki desen olsa daha gösterişli olmazmı
Ben de katılıyorum seçtiğiniz takım çok hoş ama abartılı olmayıp biraz daha desenli bir takım şık olabilirdi belki. İyi günlerde kullanmanızı dilerim :)
buzlu model derken çatal bıçak takımından mı bahsediyosun canım.
eğer öyleyse benimki parlağı.resmini bulamayınca bunu koydum. saten olanlarda çok gözüm kaldı daha güzel duruyolar ama çizik gösterdiğini bildiğim için almadım.
teşekkürler daha güzelleri sizin olsun
merhaba,
öncelikle güle güle kullan,
nişanlıyım ve hepsine ihtiyacım var. internet sitesine baktım da daha az parça aynı fiyata, sen hangi mağazadan aldın. ben de gidip bir bakayım.
ewet canım ben de sürekli takip ediyodum çeyiz kampanyalarını. özellikle hisarı hiç böle bulamamıştım. geçen gebzede yeni açılan avmye gittik. gebze center. orda vardı. adam yeni açıldığımız için ve fabrika satış mağazası olduğumuz için bize özel bi kampanya bu dedi. sadece hafta sonları oluyo ve çok kısa bi süre sonra bitcek dedi ama çok doğru söylediğine inanmıyorum.
bu arada eğer yemek takımı illa kare olsun demiyosan yuvarlaklarda da çok güzel modeller vardı
şimdiden hayırlı olsun canım. Güle güle kullan
hepsi çok güzel.güzel günlerde kullanmak nasip olsun
hepside çok hoş güle güle kullanın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?