• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hisar çeyiz seti lütfen yardım:((

yaser55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
30
0
36
Konya
selam kızlar dün hisardan çeyiz setimi aldım ve çok mutluydum beğenerek almıştım. taki eve girerken üst kat komşumla karşılaşana kadar:((
o da hisardan çeyiz seti almış ve benimkinden biraz daha uygun tabi aldıklarımızn farkı var ama ben emin olamadım.
aldıklarımı söyleyeyim bakalım sizce fiyat nasıl??

9 prç monaco siyah çelik tencere seti
9 prç mercury teflon tencere seti
6 prç mercury sahan seti
6lt monaco düdüklü tencere
4lü bahama cezve takımı
monaco siyah büyük çaydanlık
89 prç mamba çatal bıçak seti
86 parça yemek takımı (yemek takımım noble life wind 603 modeli)

bu seti 2640 liraya aldım sizce iyi mi yoksa fazla mı verdim??

arada fiyat olarak çok büyük fark yoksa seçilen irinin özelliklerine göre fiyat verilmiştir. ama çok fazla fark varsa da bir daha mı düşünseniz aceba???

arada yaklaşık 600 lira gibi bir fark var aklımı karıştıranda bu ama benim çatal bıçak setim kampanya dışından seçtim fiyata eklendi birde yemek takımlarımız farklı onunki yuvarlak bone chine benimki kare bhone chine

fark çokmuş.. kare olanlar yuvarlaklaklardan daha pahalı o kesin. en fazla100 tl ordan koysun, sonra çatal bıçak takımını kampanya dışından seçseniz bile fiyatı makul olarak artırırlar ama bence 600 liralık bir fark olmamalı. bende olsam aklım karışır diğer aldıklarınız aynı mı?

evet diğer aldıklarımız aynı.
ankaradan almıştım samsuna göndertecektim bugün aradım göndermeyin iptal etcem arkadaş çok daha ucuza almış dedim. tamam göndermeyelim gelin görüşelim dedi. fakat keyfi değişim olduğu için iptal edemezlermiş ancak değiştirebilirlermiiş...
ufak çaplı bi tartışma olcak gibi gözüküyor aramızda..

bazen şekil aynı olsanda kullanılan malzemedeki kaliteden de fark çıkıyor bence sen şimdi hem kendinin hemde komşunuzun aldıkları internnet ne kadar oluyormuş falan araştır fiyatlarını farklarını bulursun. bak bakalım neden bu kadar fazrk oluyor o zmandda anlarsın aldığın yere gidincede daha iyi cevaplar veririsin onlara. haa birde ikinizde aynı yerden mi aldınız. o başka yerden aldıysanız yarın ilk işin onun aldığı yere gidip ilk kez alıyormuşun gibi davranıp fiyat çıkarttırman olmalı.

:(( işte sorun tam da burda başlıyor konyada yaşıyorum seti ankaradan aldım komşumda mersinden aldı...
yarın başka illerde olan arkadaşlarımdan rica ettim onlar fiyat alcak benim yerime bakalım sonuç ne olur

tatlım hiç moralini bozma bende hisardan aldım. bi yerde 3400 dediler saydığın çeyiz listesini başka yerden 2900 fiyat verdiler atladım hemen 3 ay hatta alalı. asıl kazıklanan benim sıkma canını :))) boşverrr :)))

tatlım hiç moralini bozma bende hisardan aldım. bi yerde 3400 dediler saydığın çeyiz listesini başka yerden 2900 fiyat verdiler atladım hemen 3 ay hatta alalı. asıl kazıklanan benim sıkma canını :))) boşverrr :)))

senin adına üzüldüm canım ama sen kış döneminde aldığın için yaz olan düğün kampanyalarını kaçırmışsın... bide senin yemek takımın hisar mı başka markamı?

ben daha yeni başladım çeyiz alışverişime ve ilk aldığımda bunlar

Back
X