- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
Makinaya parlatıcı koyuyorum ama bir de sirke dökeyim bakalım :)Cnm benimde hisar. Yikamadan once catalbicak selesinin ustune sirke dokuyorum ben hatta azicikta parlatici gozune damlatiyorum ise yariyor dene istersen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen ben de elde mi yıkayacağım diye stres yaptım. Bir de sirkeyle ovalayım bakalım. Yani anlamıyorum abuk sabuk yerlerden aldığım Çelik çatal kaşıklar pırıl pırıl hisarınkiler pis gibi su izli böyle çok kötü. Makinadan sonra elde yıkayıp kuruluyorum da onunla mı uğraşılır ya.Bende hisardan aldım çkb takımımı üzüldüm şimdiarkadaş her şeyi mi elde yıkıcaz yaa!! belki sıvı deterjanla yıkarsan olmaz.. korkmazdan çaydanlık aldım ordaki satıcı kadında dedi çelikleri kullanmadan önce sirkeli suyla yıkamak lazım diye..
Sirke deneyeceğim o da olmazsa mecbur kurulayacağız demek.Su damlası üzerinde kaldığında oluyor. Yıkanınca hemen alıp kurulasan belki olmaz. Benim bernardonun var, elde yıkasam da kurulamayınca böyle leke kalıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Makinaya parlatıcı koyuyorum ama bir de sirke dökeyim bakalım :)
Hisar çatal bıçak takımım makinada yıkayınca tanınmaz halde çıkıyor. Dandirikten çelikler bile ışıl ışıl çıkarken hisarınkilerde acayip su lekesi oluyor. Acaba kullanmadan önce özel bir şekilde mi yıkamak lazım ki ben normal bulaşık deterjanıyla elimde yıkamıştım ilk.
Yeni yeni kullanmaya başladım. Hep elde yıkamak zorunda mıyım niye hisarın çeliği böyle.(
aşağıda resim ekledim, aynı yıkamada dandirikten çelik ışıl ışılken hisarınkiler su lekesi içinde.
En iyisi elde yıkamak da işte kim uğraşacak.konuyu sen açtığını görmemişim. ya bizim makineden de en kaliteli marka kullansak ta böyle çıkıyor bu aralarda koku yapmaya basladı bardaklar çözemedik :S
En iyisi elde yıkamak da işte kim uğraşacak.makinada hep bi sorun.
ayy bnmki de hisar ve modeli bile aynı neredeye cok üzüldüm görünceHisar çatal bıçak takımım makinada yıkayınca tanınmaz halde çıkıyor. Dandirikten çelikler bile ışıl ışıl çıkarken hisarınkilerde acayip su lekesi oluyor. Acaba kullanmadan önce özel bir şekilde mi yıkamak lazım ki ben normal bulaşık deterjanıyla elimde yıkamıştım ilk.
Yeni yeni kullanmaya başladım. Hep elde yıkamak zorunda mıyım niye hisarın çeliği böyle.(
aşağıda resim ekledim, aynı yıkamada dandirikten çelik ışıl ışılken hisarınkiler su lekesi içinde.
Canım sürekli 70 derecede yıkayınca leke kalmamaya başladı. 40-50 derecede kalıyordu.ayy bnmki de hisar ve modeli bile aynı neredeye cok üzüldüm görüncebulaşık deterjanını degiştircem dicem ama diğer kaşıklar normal diyorsun. sirkeyi de her zaman nasıl yapcaz yaa bi de kasık çatalda hisar eskiden bile en iyi diye bilinen marka diye tercih ettik
Hisar çatal bıçak takımım makinada yıkayınca tanınmaz halde çıkıyor. Dandirikten çelikler bile ışıl ışıl çıkarken hisarınkilerde acayip su lekesi oluyor. Acaba kullanmadan önce özel bir şekilde mi yıkamak lazım ki ben normal bulaşık deterjanıyla elimde yıkamıştım ilk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?