hisar 143 parça çeyiz seti alayım mı

avrill__

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2013
3
0
6
Antalya
hisarın 143 parça çeyiz setini alayım mı

90 parça Ahşap Sandıklı Çatal bıçak Seti

9 parça Mercury Seramik Tencere Seti

8 parça Monaco Tencere Seti

2 parça Mercury Düdüklü Tencere (1 adet)

6 adet Bahama Çay Bardağı

4 parça Monaco Çaydanlık Seti

4 parça Bahama Cezve Seti

13 parça Monaco Çay Seti

6 parça Mercury Sahan Seti

1 adet Ahşap Çatal Bıçak Kutusu
fiyatı 3256 dan 2050 tl ye inmiş

güzel bir kampanya gibi duruyor. yemek takımı da olsaymış keşke içinde.
bende daha hiçbirşey almadım, internetten inceliyorum.

kütahya porselenin de bir çeyiz seti var

85 parça yemek takımı
22 parça ikram seti
19 parça çelik tencere
90 parça ç.k.b takımı
kahvaltı takımı

toplam 282 parçaymış ve 2599TL yerine 1799 TL miş.

nasıl acaba kullanışlı mıdır?

Selamlar bence çeyiz seti çok iyi oluyor ve ekonomik ben tavsiye ediyorum açıkçası tabi eger durumunuz çok iyiyse hepsini tek tekte alabilirsiniz ama maliyeti 2katını geçebilir birde şuan sadece yazıyla yazdıgınız için kalitesini falan bilemiyorum resimde koysaydınız keşke

Hisar için sadece şunu söyleyebilirim benim annemin çatal bıçak tencere setide hisar halen kullanıyoruz maşallah gayette güzel kaliteli bi marka ama bence yemek takımı-çatal bıçak- tencere takımlı bi set alsan daha iyi çünkü sana sonra ayrıca yemek takımı almak daha pahalıya mal olur tek başına yemek takımları pahalı oluyor diğerleri ztn uygun fiyatlı şeyler kahvaltı takımı olsun seramik tencere olsun ve inanılmaz çeşitler var ben çok begenerek aldım kendimkinleri ama halen bazen cicili bicili şeyler yeni yeni çıkan içim gidiyor Çok uzattım ama sonuç olarak o seti alma bence yemek takımlı bi set al

Kütahya porselen için yazan arkadaş içinde bikaç şey söyliyim resimlerini görmedim ama bana fiyatı fln iyi gibi geldi içine siniyorsa al derim ben

ben günlük yemek takımlarımı kütahya porselenden aldım kampanya vardı 6 kişilk 30parça yemek takımı alana mini mikrodalga hediyeydi öle aldım 300liraya aldım

Ben karacanın çeyiz setini almıştım 6-7 ay kadar oluyor halen taksitler devam tabi kullanamadım henüz ama kullanan arkadaşlarım var memnunlar banada musmutlu huzurlu yuvamda kullanmak nasip olurda bende memnun kalırım inşallah hepimiz inşallah

benim çeyiz setimi resimleri ile ekliyorum. Ben yalan olmasın 1.990 kusura almıştım 2bin liraya yani ama sadece çatal bıçak takımı oymalıydı begenmedim değiştirdim sade olanını aldım 200lira gibi bi fark ödedim.

yemek takımı
çatal bıçak takımı
çelik tencere seti
6lt düdüklü tencere
çaydanlık
cezve takımı
Eki Görüntüle 722629 Eki Görüntüle 722630 Eki Görüntüle 722631

Son düzenleme:
kararsız kaldım bende . markalar arasında gidip geliyorum . aryıldız yada hisar alıcam galiba . kararsızım ama hala

aryıldız da var mı kampanya ya da nasıl bir çeyiz seti var? biliyor musun?

canım ben bunların hepsi bide 12 kişilik yemek tak. ile 1990 tl 10 taksit aldım biraz daha araştır

benim topiğede girip bakıverin bi kızlar mesela tupper yok bende de hiç o konularda bi topik açmıştım ama genelde satış yapmak isteyen arkadaşlar olmuştu sonra birileri cam ürünler iyi tupper boş filan demişti öyle kaldı

ben bi süre tupper sattım satarken bana gelen hediyeler ve bi kaç parça aldığım ürünle tupper çeyizim tmm , çok pahalı ama alacağın ürünlerden memnun kalırsın kesinlikle satacak zamanın ve çevren varsa satış yapmanı tavsiye edrim bu sayede kazandığın para ve gelen hediyelerle fazlasıyla çeyizin hazır olur

hisarın takımını ben de çok beğendim ama sanki çkb takımları biraz biçimsizz gibi geldi. Ergunpaşabahçenin sitesinde gerçekten çok ind. fakat aldıktan sonra sorun yaşarsak kimi muhatab alacağız garanti işlemleri fln nasıl oluyor bilgisi olan var mı?

Şimdi haberim oldu, ben de mi alsam dedim. Bence alın derim

gidip de yakından gördüm canım bence alma derim:)

Gaza geldikten hemen sonra içeriğine bir kez daha baktım, çoğunluğunu almışken koca seti alıp da fazladan eşyaya gerek yok diye düşündüm ben de.
Şimdi teflon ya da seramik sahan seti arıyorum, kafama yatmıyor hiçbiri
Öyle işte :44:
Teşekkür ederim

aynen ben de senin gibi düşündüm. içinde kullanmayacağın şeyler de var. Ben çelik tencere ve seramik tava(natura serisi) aldım korkmazdan parça alınca belki daha pahalıya geliyor ama istediğin modeli almış oluyorsun. sahan seti hiç araştırmadım lazım olmaz diye ama sermikte en iyi marka moneta diye duymuştum. Bi de sakın esseden alma derim kendi üreimleri olanları.

ben misafir yemek takimini hisardan almistim arkadasim sahsen cok memnunum tencerelerde mesela hic sorun yasamadim.. karacadan da kahvalti takiminini almistim.. iyi guerse kullan : )

Çok teşekkür ederim. Moneta'yı yazdım bir köşeye. Çok çok teşekkürler. Aldığımda görüşlerimi yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…