Selamlar
bence çeyiz seti çok iyi oluyor ve ekonomik ben tavsiye ediyorum açıkçası tabi eger durumunuz çok iyiyse hepsini tek tekte alabilirsiniz ama maliyeti 2katını geçebilir
birde şuan sadece yazıyla yazdıgınız için kalitesini falan bilemiyorum resimde koysaydınız keşke
Hisar için sadece şunu söyleyebilirim benim annemin çatal bıçak tencere setide hisar halen kullanıyoruz maşallah
gayette güzel kaliteli bi marka ama bence yemek takımı-çatal bıçak- tencere takımlı bi set alsan daha iyi çünkü sana sonra ayrıca yemek takımı almak daha pahalıya mal olur tek başına yemek takımları pahalı oluyor
diğerleri ztn uygun fiyatlı şeyler kahvaltı takımı olsun seramik tencere olsun ve inanılmaz çeşitler var ben çok begenerek aldım kendimkinleri ama halen bazen cicili bicili şeyler yeni yeni çıkan içim gidiyor
Çok uzattım ama sonuç olarak o seti alma bence yemek takımlı bi set al
Kütahya porselen için yazan arkadaş içinde bikaç şey söyliyim
resimlerini görmedim ama bana fiyatı fln iyi gibi geldi
içine siniyorsa al derim ben
ben günlük yemek takımlarımı kütahya porselenden aldım kampanya vardı 6 kişilk 30parça yemek takımı alana mini mikrodalga hediyeydi öle aldım 300liraya aldım
Ben karacanın çeyiz setini almıştım 6-7 ay kadar oluyor halen taksitler devam tabi
kullanamadım henüz ama kullanan arkadaşlarım var memnunlar banada musmutlu huzurlu yuvamda kullanmak nasip olurda bende memnun kalırım inşallah hepimiz inşallah
benim çeyiz setimi resimleri ile ekliyorum. Ben yalan olmasın 1.990 kusura almıştım 2bin liraya yani ama sadece çatal bıçak takımı oymalıydı begenmedim değiştirdim sade olanını aldım 200lira gibi bi fark ödedim.
yemek takımı
çatal bıçak takımı
çelik tencere seti
6lt düdüklü tencere
çaydanlık
cezve takımı
Eki Görüntüle 722629
Eki Görüntüle 722630
Eki Görüntüle 722631