- 29 Haziran 2022
- 10
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi EskiBirDost1
Uzun yıllar epilepsi hastalığı nedeniyle depakin chrona kullandım. Sonraki süreçte alanında uzman olan bir nöroloğa gittim. Epilepsi olmadığımı , kısa süreli senkoplar gecirdigimi belirtti ve uzun yıllar depakin kullanmam tuylenmede artışa neden olmuştur dedi.
Gerçekten de etkiledi . Hormon testi için hangi bölüme gitmem gerek dahiliye mi yoksa kadın doğum mu?
Daha önce boyle bir konu hakkında doktora kan testi istiyorum diyen oldu mu aranızda.daha önce hiç kadın doğuma gitmedim ,biraz da çekince var aslında. Muhtemelen pcos yada Lh kan seviyem yüksek. Böbrek üstü bezlerimde de bir sorun olabilir. Tsh seviyem de yüksekti zaten.kollarimdaki tuylenme bu kadar fazla değildi . Kollarındaki tüyleri hiç almamama rağmen el ayasinin tersi bilekle parmaklar arasında da tüylenme başladı.
Hormon testi açlık tokluk,regl olup olmama fark eder mi?
Öğleden sonraya randevu aldım sabahtan mi gitmeliyim?
Cevap veren olursa sevinirim.
Gerçekten de etkiledi . Hormon testi için hangi bölüme gitmem gerek dahiliye mi yoksa kadın doğum mu?
Daha önce boyle bir konu hakkında doktora kan testi istiyorum diyen oldu mu aranızda.daha önce hiç kadın doğuma gitmedim ,biraz da çekince var aslında. Muhtemelen pcos yada Lh kan seviyem yüksek. Böbrek üstü bezlerimde de bir sorun olabilir. Tsh seviyem de yüksekti zaten.kollarimdaki tuylenme bu kadar fazla değildi . Kollarındaki tüyleri hiç almamama rağmen el ayasinin tersi bilekle parmaklar arasında da tüylenme başladı.
Hormon testi açlık tokluk,regl olup olmama fark eder mi?
Öğleden sonraya randevu aldım sabahtan mi gitmeliyim?
Cevap veren olursa sevinirim.