Hirsutizm Ve Tüylerden Kurtulma Sürecim

nebula21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2021
62
37
3
25
Merhaba, aslında ergenliğimden beri kıl sorunu çok olan bi insandım. En sonunda yeter diyerek bunu bi sonuca bağlamaya karar verdim. Çünkü beni psikolojik yönden olumsuz etkilemeye başlamıştı. 27 Temmuz tarihinde kol altımda yoğun batık olduğu için lazere başladım. Eylül ayında ise iğneli epilasyona başlamayı düşünüyorum. Buraya da dijital günlüğüm olarak kullanıp ilerlemeyi takip etmek için üye oldum. Eğer bu sıkıntıları yaşayan, çözüme kavuşturan arkadaşlar varsa her türlü öneriye açığım. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim...

Selam umarım kurtulursunuz.
Benim DHA S4 hormonu 490 küsürdü en son son bir yıldır çenem ve çene altımda erkek tipi tüylenme başladı
kadın doğum doktorum doğum kontrol hapı ile kurtara bileceğimi söyledi fakat ben zaten gebe kalamıyorum birde bunu ekleyip iyice gebeliği engellemek istemediğim için öylece kaldı
;Lazer etki etmez dediler bende yüz bölgesi olduğu için iğnelide yaptırmak istemedim

Umarım kurtulurum. Ağustos ayında adet olduğumda doktorum hormon testi yapacak. Adet düzensizliğim yok. Kist de yok. Bende önce yüzüm ve kolum için iğneli epilasyon düşünüyorum. Sonra göbek ve göğüs. Kol haricindeki diğer bölgeleri hiç almadığım için çabuk sonuç alırım diye umuyorum. İnşallah siz de kurtulursunuz tüylerden ve inşallah Allah gönlünüze göre versin vebebeğinizi kucağınıza aldığınız günleri de göstersin.

Duanız için teşekkür ederim inşallah benle birlikte isteyen hak eden bütün arkadaşlara nasip olsun.
Bende bakacağım bir çaresine önce endokrinden randevu alacağım hormon ile beraber DHA S4 testi de isteyin mutlaka

Çok teşekkür ederim, telefonuma not aldım. Mutlaka soracağım doktoruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…