hırsızlık

Asıl sinir bozan ne dün akşam eşim yönetici hesap yaptı apartman parasından 200 tl eksik dedi sonra tekrar hesaplarım dedi uyudu o da yatak odasında dolap içindeydi umarım o eksik değildir ya

Bundan sonra bunu yapıcam zatençünkü kişisel esya alıyo
Bencede canım , konuşmak yüzgöz olmak istemiyosan en güzeli kitle odanın kapısını. Sorarsada eşimin özel eşyaları var uygun değil oda dersin , hayrola birşey mi lazım dersin , eğer bir şey lazım derse sen geç salona ben getiririm dersin zaten o da senin anladığını anlar utanır belki. Hatta soramaz bile birşey çünkü o zaman senin haberin olmadan odana girmeye çalıştığı belli olur.

Ay en korktuğum durumlardan biri heralde.
Akraba olayları...

Bişey desen bütün sülale içinde bomba etkisi yaratır. Senden kötü kimse de olmaz.
Ama ben olsam ben de yatak odamın kapısını kilitlerdim. Sebebini sorarsa da ya senlik bişey yok ama son zamanlarda evimden sürekli bişeyler kayboluyor, ben tedbirli davranıyorum ki kimseyi hırsız çıkarmayım dersin.
Anlayan anlar zaten.
Anlamayan da keyfi bilir. Küserse kaybedecek hiiiç birşeyin olmaz.

Allah yardımcınız olsun.

o saati nasıl kurtaracaksın sen onu bi düşün.
acaba kuzen yokken yengeni bi arasan ya da gitsen "hani X in yeni saatine bi bakayım o gün bize geldiğinde anlattı" falan desen yengenin ağzını mı arasan? saatin onda olup olmadığını anlarsın belki. yengen "ne saati" der eğer evde yoksa. ya da sonra kızına sorar sen saat mi aldın diye, hiç olmazsa kuzenin senin her şeyin farkında olduğunu anlar.

Canım ailesi ile yaşıyorsa amcana sor; saatin bir resmini göster. Böyle bir saati onda gördünüz mü? Kuzenime sormayın, ama bir dikkat eder misin amca de.
Sana küsmesi tuhaf ama babası da sebepsiz yere evlisin diye hırs yapıyor dememiş anlaşılan.
Bu bir hastalık maalesef; hiç ihtiyacı olmadığı halde eşya yürütenlere ben de şahit oldum.

Benim de böyle bi kuzenim vardı, küçükken herşeyi kıskanırdı parfümden buz kalıbına kadar çalardı. Sonra itiraf etti kıskançlığından almış herşeyi, bizim yatağımızın altına saklamış. İlerki yıllarda da altın kolyem, param, çocukluğumdan kalan bikaç bebek kayboldu gitti ama gören duyan yok işte. Günah alamıyorum. En iyisi evinizi ocağnızı ayırın bence. Sonu yok. Altından kalkamıycağnız tuhaf hallerde kalmaktansa konuşmazsınız daha kârlı.

Canım ara moralin bozuk bir şekilde konuş. Saatimi kaybettim polis çağırıp parmakizi aldırcam de. Zaten bizden başkası yatakodası girmediğine göre yabancı biri çıksın ortaya de. korkudan itiraf edebilir.

Bence anne-babasıyla konuşun. Kaybolan şeylerinizi tek tek söyleyin, hepsini bir bir geri versinler.
Yoksa bütün sülaleye anlatmakla tehdit edin.

Guess saati aldıysa sağda solda takmak yerine satabileceğinide düşünüyorum ben.Çok geniş bir model yelpazesi yok malum nerde görseniz tanırsınız sonuçta.

biz de benzer bi durum yaşadık görüşmüyoruz pek, görüştüğümüzde de dikkatli olmaya çalışıyoruz, onu suçlamamıştık ailemize söyledik onun ailesine söylemedik ama başka hırsızlıkları da oldu biliyorlar, çaldığı şeyi birkaç yıl sonra birkez evinde gördüm bir şey demedim iyice soğudum ondan.
bence içeride değerli ne varsa yatak odana koy kilitle o utanmıyorsa sen hiç utanma bi bahane uydur

Haber vermeden gidin. Ayyy çok güzel takıları var yenge ben bi bakıyım diyin girin odasına bakın takılarına.

Zararı dokunan insanin eteğine deyse deydiği yeri kesip atacaksın.. olduki sense fena halde şüphe uyandırmış.. senin psikolojine yazik her geldiğinde rahatsızlık duyup arkasın dan uzulecegine hiç görüşme daha iyi

Calışırken takat göremem ki ama işe baskına gitsem ofise denk gelir belki
ailesiyle konuşamam ama yatak odamı kitlicem ve eve almicam artık baska çare yok sag olun düşündükçe o günkü tavrını emin oluyorum

Doğru diyosun zaten iyiniyet hastası bi tipim

Evde kamera var niye aldin sen almışsın ayagi cek bence.belli ki o aliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…