- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Inş en kısa zamanda mutlu olursun evindeşu dogalgaz bi açılsaydı evimde kuran okutucam ama onda da bi aksiliktir gidiyor.
Doğalgaz borularını yanlış bağlamışlar komple hepsi tekrar değişti.
Bi bizim başımıza geliyo herhalde bu kadar aksilik
Kızlar duyduğumda beynimden vurulmuşa döndüm
yaklaşık 1 ay önce 1 gün önce taşındığım evime hırsız girmişti.3 televizyon,laptop ve eşimin saatini çalmışlardı.
Evim bahçekatı ve camdaki demiri söküp girdiler.
Yeni yeni yaralarını sarmaya başladık.Demiri tekrar taktırdık alarm falan taktırdık.Henüz doğalgaz açılmadığı için evde kalmıyoruz.Komşular yine bizim camın etrafında birilerini görmüşler.Evi gözleyip alarmı demiri tekrar yaptırdığımı falan görüp gitmişler.Bu olay 1 hafta önce olmuş eşim bana şimdi söyledi ve şok oldum.O gün yaşadıklarımı tekrar hissettim.
Binbir hevesle dayanıp döşediğimiz evde oturamadan buzz gibi soğudum evden.Oysa yeni satın almıştık.
Bunu da duyduktan sonra iyice soğukluk girdi içime.Eşimde hemen satıp başka bir ev almamız mümkün değil diyor.Ben napıcam kızlar o evde nasıl oturucam hiç bilmiyorum(((
Bu hırsızlar sizden ne istiyor yahu? Bu kaçıncı oldu. Kamera taktırmayı deneseniz canım, belki yakalanırlar.Kızlar duyduğumda beynimden vurulmuşa döndüm
yaklaşık 1 ay önce 1 gün önce taşındığım evime hırsız girmişti.3 televizyon,laptop ve eşimin saatini çalmışlardı.
Yeni yeni yaralarını sarmaya başladık.Demiri tekrar taktırdık alarm falan taktırdık.Henüz doğalgaz açılmadığı için evde kalmıyoruz.Komşular yine bizim camın etrafında birilerini görmüşler.Evi gözleyip alarmı demiri tekrar yaptırdığımı falan görüp gitmişler.Bu olay 1 hafta önce olmuş eşim bana şimdi söyledi ve şok oldum.O gün yaşadıklarımı tekrar hissettim.
Binbir hevesle dayanıp döşediğimiz evde oturamadan buzz gibi soğudum evden.Oysa yeni satın almıştık.
Bunu da duyduktan sonra iyice soğukluk girdi içime.Eşimde hemen satıp başka bir ev almamız mümkün değil diyor.Ben napıcam kızlar o evde nasıl oturucam hiç bilmiyorum(((
kriaya verip başka eve çıksanız..İnsanlar iyice yoldan çıktı ya..kredi ile mi aldınız evi
Bu hırsızlar sizden ne istiyor yahu? Bu kaçıncı oldu. Kamera taktırmayı deneseniz canım, belki yakalanırlar.
Canım ben yurtdışındayım burda sertifikalı kilitçiler var güvenlikli çelik kilit anahtarını kaybetsen bile o şirket harici kimseye yaptıramıyorsun adam bide dediki kurşun dahil geçirmez bu kilit özel yapımmış çok büyük ses yaparmış kırılırsa böylelikle mutlaka duyan olur dedigüvenlikli kilit nasıl oluyor ayrıntı verebilir misin ya da şirket adını mesaj atabilir misin
İyi fikir... Cebinde olmasın da, bilindik yerlere koy biber gazı falan, ne olur ne olmaz. Elleri kırılasıcalar kimsenin Allah korkusu kalmamış valla. Ben de birileri gelip bizi öldürecek diye çok korkuyorum. Eşime silah falan alalım diyorum iyice saçmaladın diyor.bugün eşim gitti kamera da almaya
maddi olarak verdikleri zarar bir yana manevi olarak çok etkilendim
evde cebimde biber gazıyla dolaşmayı falan düşünür oldum
Kızlar evimize sabaha karşı hırsız girmeye kalktı. Ben camı zorluyormuş açabilmek için o sese uyandım. Evimiz müstakil olduğu için acaba dışarıda kedi falan mı var dedim ama sesten emin olunca eşime seslendim adam tam camdan içeri girecekken eşimle karşılaştı tabi direk kaçtı eşimde arkasından kovaladı ama adamlar kaçtı. Alt katta vefat eden kayınvalidemin evine de girmiş.Altın para pul aramış her yeri dağıtmış ama bir şey bulamayınca üst kata bize teşebbüs etmiş. Eşim de işi gereği her gece evde olmuyor.Şansıma evdeydi.Yoksa hem içeride uyuyan kızım , karnımda bebekle ne hale gelirdim tek başına inanın düşünemiyorum.
Çok çok korku yaşadım, rahmetli kayınvalidemin evini toparladım ve işe geldim ama halen kendime gelemedim. Eşimin köpek çiftliği de olduğu için ön bahçeye köpek getiricem dedi. Ben bakımını yürütemem zor olur diye istemiyordum ama bu saatten sonra mecburuz artık
Bende güvenlik alarmı taktırayım istiyorum. Şimdi bunu araştırıyorum. Bu konuda uygun bütçeli ama güvenilir olarak tavsiyeniz varmı?
Canım ben yurtdışındayım burda sertifikalı kilitçiler var güvenlikli çelik kilit anahtarını kaybetsen bile o şirket harici kimseye yaptıramıyorsun adam bide dediki kurşun dahil geçirmez bu kilit özel yapımmış çok büyük ses yaparmış kırılırsa böylelikle mutlaka duyan olur dedi
Otma oturursun aynısı benim basıma geldi alarm taktırdum alarmin isiğindan bir ön tarafa bir arka taraf taktırdım ditek karakolu aradipi için alarm sistemi cesaret etmiyorlarKızlar duyduğumda beynimden vurulmuşa döndüm
yatacak yerleri yok bunların!!bende çok korkuyorum hırsızdan..satıp başka ev alsanız olmaz mı?
daha 1 ay oldu taşınalı.kredi taşınma masrafı bir sürü borç harç
bi süre deniycem yapamazsam en azından evi kiraya verip biz kiraya çıkarız belki
eşimi kandırabilirsem
o şuan bütün önlemleri almanın peşinde
bugünde kamera aldı
ama kale dikseler evin önüne benim için değişen bişey yok. korkuyorum
komşuların belki yanlış gördü yada yanlış anladı..dediğin gibi biraz dene..eşinde tüm önlemleri almış..dış kapıyı falanda yaptırın..pencerelere hırsız kilidi var ondan yaptırın...en azından için rahat eder..
binanın yanından arka tarafa geçiş var evin iskanı alınınca müteahhit demir kapıyla kapatacak orayı inşallaahh...!
binanın arkasına kimse geçmez normalde.şüphelenip haber vermişler saolsunlar :-/
gören kişilerde durumu iyi olmayan bir aileydi barınak gibi bir yerde kalıyorlardı.Onlar da korkudan taşınmışlar
camlarda da alarm var zaten artık demiri de sökmelerinin imkanı yok[/Q
çok sevindim..evine gelince dua okut..sende hergece yatmadan önce dua oku..inşallah birdaha hiçç böyle şeyler olmaz..
Çok çok geçmiş olsun :-/ bizde eşimle dışardaydık.Arabayı park ederken televizyonu taşıdıklarını görmüş hatta şaşırmış bu saatt böyle televizyon mu taşınır diye meğerse bizim televizyonumuzmuş eve girip farkedince peşlerinden koşmuş ama yetişememişbiz bebeğimle kayınvalideme gitmiştik allahtan.evde olsak ruh sağlığım da bozulurdu herhalde.
proneti önermediler biz alarm sistemini kendimiz alıp taktırdık eve.Pronete ömür boyu taksit ödüyormuşsun.Eşimden öğrenip sizi bilgilendiririm hangi sistemi aldığımızı.Rabbim bir daha fırsat vermesin pislikler..