- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 34
-
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
Ay kıyamam.. Çok zordur bilirim.. Siz şimdi evde değilseniz, nerede kalıyorsunuz?
Çok zor ama korkmayın, yüreğinizi ferahlatın.. Nasılsa demir parmaklıklar var, alarm var..2 bina yanda kayınvalidem oturuyor.Orda kalıyoruz.
Ben çalışıyorum kızıma kayınvalidem bakıyor.
Cumartesi günü açılacak doğalgaz.Nasıl oturucam ben o evde bilmiyorum
Bu lanet hırsızlar aynı yere geliyorlar canım yaa benimde oldu aynısı birkez aldılar neyim varsa pislikler ikinciye geldiler ertesi hafta bende korku soğuma oldu evden ama aynen güvenliğimi artırdım sende yapmışsın hiç korkma artık birşey yapamaz muğzurlar benim kapımla epey uğraşdılar açamadılar güvenlikli kilit taktırdım özel bi şirkete
Çok zor ama korkmayın, yüreğinizi ferahlatın.. Nasılsa demir parmaklıklar var, alarm var..
Zaten hırsız 3. ye neden gelsin ki.. Götüreceğini götürmüş..
Bu lanet hırsızlar aynı yere geliyorlar canım yaa benimde oldu aynısı birkez aldılar neyim varsa pislikler ikinciye geldiler ertesi hafta bende korku soğuma oldu evden ama aynen güvenliğimi artırdım sende yapmışsın hiç korkma artık birşey yapamaz muğzurlar benim kapımla epey uğraşdılar açamadılar güvenlikli kilit taktırdım özel bi şirkete
bebeğime ayrı oda yapmıştım orda yatıramıycam onu korkuyorum hala
eşimin garajda motorunu bulup onu da alacak gibi hazırlamışlardı.Sanırım onun için geldiler tekrar
inanamıyorum yaa Allahından bulsunlar
Evet.. Ortalık çok çok kötü.. Seni çok iyi anlıyorum. Bizim de eve hırsız girmişti.. Ben evde yoktum.. Evde tv, bilgisayar vardı. Almamışlar.. Yatak odasını karıştırmışlar.. O zaman yeni evliydik.. Artık, altın mı baktılar para mı baktılar bilemiyorum.. Çok korkmuştuk, tabi biz kiracı olduğumuz için taşındık.. Sonradan duydum ki.. Benden sonra taşınan kadının evine de 2 kere hırsız girmiş.. Kimsenin günahını almak istemem ama sanırım, binadan birileriydi.. Yani tanıyan bilen birileri..bebeğime ayrı oda yapmıştım orda yatıramıycam onu korkuyorum hala
eşimin garajda motorunu bulup onu da alacak gibi hazırlamışlardı.Sanırım onun için geldiler tekrar
inanamıyorum yaa Allahından bulsunlar
Evet.. Ortalık çok çok kötü.. Seni çok iyi anlıyorum. Bizim de eve hırsız girmişti.. Ben evde yoktum.. Evde tv, bilgisayar vardı. Almamışlar.. Yatak odasını karıştırmışlar.. O zaman yeni evliydik.. Artık, altın mı baktılar para mı baktılar bilemiyorum.. Çok korkmuştuk, tabi biz kiracı olduğumuz için taşındık.. Sonradan duydum ki.. Benden sonra taşınan kadının evine de 2 kere hırsız girmiş.. Kimsenin günahını almak istemem ama sanırım, binadan birileriydi.. Yani tanıyan bilen birileri..
Of ne zor canım Allah cesaret versin inş,nasıl bi yerde oturuyorsunuz istanbulmu,dağlara taşlara ben bizim buralarda duymadım görmedim Allah göstermesin,cesur olmaya çalışın orası sizin eviniz biliyorsanız ayetel kürsi çok etkili hırsızdan kazadan beladan doğal afetlerden koruyor yatmadan önce mutlaka okuyun ezberde yoksa Kitab'dan okuyun mutlaka ezberleyin ben okumadan uyumam,regli olunca okunmuyor eşime okutuyorum ihmal etmeyin evinizede asın geçmiş olsun
Canım evdeki Kuran'ı okumazsan sana hiç bir faydası olmaz okumayı biliyorsan oku bilmiyorsan öğren sana nacizane tavsiyem allahdan başka hiçbir güç hırsıza engel olamaz polis yakalayıp salmıyormu,sen beni dinle okuevime ilk kuran-ı kerimi soktum zaten.Hayırlı bir ev olsun diye dua ettim.Başımıza gelmeyen kalmadı
İstanbul rami de oturuyorum.Nezih bir semt olarak bilinirdi ama bu aralar böyle olaylar artmış
Allah korkusu yok bunlarda elime geçirsem parçalıycam
Geçmiş olsun demek ki evde yaşamadığınızı biliyorlar,artık bence evinizde yaşayın böylece evde birilerinin olduğunu görürler,havalar artık ısınmaya başladı eskisi gibi soğuk değil idare edebilirsiniz.bende nakliyecilerden şüpheleniyorum ama Allah korkum var kimsenin günahını almak istemiorum
çünkü taşındık ertesi gün girdi hırsız
Canım evdeki Kuran'ı okumazsan sana hiç bir faydası olmaz okumayı biliyorsan oku bilmiyorsan öğren sana nacizane tavsiyem allahdan başka hiçbir güç hırsıza engel olamaz polis yakalayıp salmıyormu,sen beni dinle oku
Geçmiş olsun demek ki evde yaşamadığınızı biliyorlar,artık bence evinizde yaşayın böylece evde birilerinin olduğunu görürler,havalar artık ısınmaya başladı eskisi gibi soğuk değil idare edebilirsiniz.
İdareten elektrik sobası yakın UFO gibi çocuğunuzun bulunduğu odada.yeni bina olduğu için ev buzzz gibi. Eşimle benim için sorun yokta 7 aylık kızım var o üşür diye korkuyorum
Cumartesi gününden itibaren evde kalıcaz innşşaallaahh :-/