- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.804
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
Bugün çok üzücü bir olaya tanık oldum,k.valideme uğradım balkondan çıktım k.validemin sesiyle ne oldu derken tutun yakalayın arabayı çalıyor diye bağırmaya başladı.Hemen camı açıp bir baktımki araba kaldırıma çıkmış insanlar arabaya doğru koşmaya başlıyorlar.Oanda ön camın içinden biri çıkmaya uğraşıyor adam camdan çıktı koşmaya başladı arkasından 3 kişi daha koşuyor bu arada apartman görevlisi adamı tutmaya çalıştı ama tutamadı.Arabayı kullanan bayanmış bagaj kapağını açıp içine torbalarını yerleştirirken yoldan geçen adam arabanın içine atlayıp direksiyona geçiyor.Neyseki kadın hemen farkedip kapıyı açıyor adamın üstüne atlıyor araba 20 metre kadar gidip kaldırıma çıkıyor tekerler patlamış.Adam bu sefer kaçmaya çalıştı ama kimse yakalayamadı allahtan kadına birşey olmadı,ama resmen şoka girdi kadın yinede çok ucuz atlattı,ya daha kötü şeylerde olabilirdi arabadan aşağı atabilirdi kadın ezilebilrdi.Artık bu rezil insanların hiç birşeyden korktukları yok güpe gündüz bunları yapabiliyorlar,araba kullanan arkadaşlar lütfen sizlerde çok dikkatli olun,artık tehlikenin nerden geleceği belli olmuyor sizlerle bunu paylaşmak istedim