Öncelikle geçmiş olsun benim oğlum şuan 5 aylık 1 Ağustos’ta ameliyat oldu herşey yolunda gitti bağırsaktan 30 cm aldılar poposundan kapalı yaptılar ameliyatı kendi kendine günde en az 3 kez kakasını yapıyor çok şükür bizde zor günler geçirdik çok araştırdık sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim sizin bebişin durumu nasıl oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları Hirschsprung Hastalığı (Konjenital Agangliyonik Megakolon)
- Konu Sahibi su_naz
- Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Beni de ekler misiniz lutfenMerhaba ben bu hastalikla ilgili dr tavsiyesi ve bilgi almak istiyorum beni whatsapp grubunuza ekler misiniz ...
Merhaba sizinle görüşmek isterim oğlum 4 aylık hirschsprung dan supheleniliyorÖncelikle geçmiş olsun benim oğlum şuan 5 aylık 1 Ağustos’ta ameliyat oldu herşey yolunda gitti bağırsaktan 30 cm aldılar poposundan kapalı yaptılar ameliyatı kendi kendine günde en az 3 kez kakasını yapıyor çok şükür bizde zor günler geçirdik çok araştırdık sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim sizin bebişin durumu nasıl oldu
Benim oğluma da konulacak sanirip biyopsi isteniyor konusabilir miyiz nasıl konusabiliriz yeni üye oldum burayaSizinle iletişim kurmak istiyorum benim oğlum da bu hastalık tanısı konuldu bize yardımcı olurmusunuz
Merhabalar, benide whatsapp grubuna ekler misiniz oğlumdada hirschsprung şüpheleniyorlar bu durum bizi çok yordu. 20 günlükten beri kaka yapamama problemi var kaç doktor gezdik bilmiyorum şuan 9 aylık aylardır hep bizi gittiğimiz doktorlar ilaç vs vererek araştırmadan geçiştirdiler ama ilaçların hiç biri fayda etmedi son olarak çocuk cerrahisine gittik ve doktor röntgenden bağırsağında genişleme olduğunu söyledi kolon grafisi çekilecek. Çok endişeliyim korkuyorum kafam karışık yoruldum artık. Benim oğlumda kaka yapamamanın yanı sıra büyüme geriliğide var. 1 aydır raporlu mama kullanıyoruz o bile kilo aldırmadı. Yardımcı olun lütfen
Yardımcı olurmusunuz lütfenKarnından 3 delik açmişlar asıl ameliyat yeri rektumdan
Merhaba benide eklermisinizMerhabalar, benide whatsapp grubuna ekler misiniz oğlumdada hirschsprung şüpheleniyorlar bu durum bizi çok yordu. 20 günlükten beri kaka yapamama problemi var kaç doktor gezdik bilmiyorum şuan 9 aylık aylardır hep bizi gittiğimiz doktorlar ilaç vs vererek araştırmadan geçiştirdiler ama ilaçların hiç biri fayda etmedi son olarak çocuk cerrahisine gittik ve doktor röntgenden bağırsağında genişleme olduğunu söyledi kolon grafisi çekilecek. Çok endişeliyim korkuyorum kafam karışık yoruldum artık. Benim oğlumda kaka yapamamanın yanı sıra büyüme geriliğide var. 1 aydır raporlu mama kullanıyoruz o bile kilo aldırmadı. Yardımcı olun lütfen
Yardım ne olur yardım gören varsa bizede bu teşhis konuldu amlyt sonrası nasıl süreçÖncelikle geçmiş olsun benim oğlum şuan 5 aylık 1 Ağustos’ta ameliyat oldu herşey yolunda gitti bağırsaktan 30 cm aldılar poposundan kapalı yaptılar ameliyatı kendi kendine günde en az 3 kez kakasını yapıyor çok şükür bizde zor günler geçirdik çok araştırdık sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim sizin bebişin durumu nasıl oldu
Aynı durumdayım merhaba görürseniz yardımcı olur musunuzYardım ne olur yardım gören varsa bizede bu teşhis konuldu amlyt sonrası nasıl süreç
Beni de ekleyebilirler mi acabaMerhaba beni de whatsapp grubuna ekler misiniz
Nedir durumunuz şuan nasıl bebeginizYardım ne olur yardım gören varsa bizede bu teşhis konuldu amlyt sonrası nasıl süreç
Merhaba bebeğinizin durumu nedir watsap grubu varsa bana da yardımcı olabilirseniz sevinirimMerhabalar. Bebeğimde ileostomi torbası var. Whatsapa grubunuza benide ekler misiniz?
Merhaba oğlunuzun durumu nedirSizinle iletişim kurmak istiyorum benim oğlum da bu hastalık tanısı konuldu bize yardımcı olurmusunuz
Merhaba lütfen beni de wp grubuna ekler misinizMerhabalar, benide whatsapp grubuna ekler misiniz oğlumdada hirschsprung şüpheleniyorlar bu durum bizi çok yordu. 20 günlükten beri kaka yapamama problemi var kaç doktor gezdik bilmiyorum şuan 9 aylık aylardır hep bizi gittiğimiz doktorlar ilaç vs vererek araştırmadan geçiştirdiler ama ilaçların hiç biri fayda etmedi son olarak çocuk cerrahisine gittik ve doktor röntgenden bağırsağında genişleme olduğunu söyledi kolon grafisi çekilecek. Çok endişeliyim korkuyorum kafam karışık yoruldum artık. Benim oğlumda kaka yapamamanın yanı sıra büyüme geriliğide var. 1 aydır raporlu mama kullanıyoruz o bile kilo aldırmadı. Yardımcı olun lütfen