Hırs mı bu ? yoksa başka birşey mi ?

Yani önceden diliyordu da şu an mı yapmıyor. Ben bu konuda çok yanlış anlaşıldım. Kaç kişiyi kaybettim. İstiyorum zorluyorum çıkmıyor. Anca hissizce pardon diyebiliyorum. Keşke şöyle içte özür dilerim diyebilseeeem.
şöyle ki ben bağırırım çağırırım hatta ağlarım o ancak o zaman burun ucuyla şöyle bir üslup kullanır. '' tamam hata ettim özür dilerim ama .... ''amanın sonrası malum kendini haklı çıkaracak kelimeler dizisi. özür dileyememek karşınızdaki kırılan insanın gönlünü almamak o insanı çok kırıyor gerçekten

Patlama durumu yaşamıştır, sizi görmek istemiştir v.s .. Aranız iyiyse olmamış gibi davranın bencede.
davranıyorum ama içimdeki ses bu soruları kendime sordurtuyor resmen . değersizleştiriyor beni bu durum sanki . bir gönül almalık değerin de mi yok ? diyor insan kendine bir süre sonra

inanın boş veriyorum üzerinde durmamaya çalışıyorum , hatta şuanda konuyu tamamen unuttuğumu düşünüyor. ama aklımdan çıkmıyor bu sorun çünkü ne zaman hangi konuda tartışma olursa olsun , bir kırgınlık olursa bırakın özür dilemeyi hiç birşey yapmıyor aynen böyle üstünü kapatıyor. sanki benim kırgınlığımı önemsemiyormuş gibi hissediyorum, zoruma gidiyor bu konu. ne var yani iki kelime etse hatalı olduğunu kabul edip beni kırdığını kabul etse , üstü kapanıpta dert olacağına gerçekten geçer gider o zaman
Evet biz tek.bir söz ile her seyi unutmaya haziriz ama erkekler bunu anlamiyor iste. O yuzden tek care umursamamak. Ustlerine dustukce daha cok ters tepiyor.

Sevgiliniz maco biri mi bu arada?

şöyle ki ben bağırırım çağırırım hatta ağlarım o ancak o zaman burun ucuyla şöyle bir üslup kullanır. '' tamam hata ettim özür dilerim ama .... ''amanın sonrası malum kendini haklı çıkaracak kelimeler dizisi. özür dileyememek karşınızdaki kırılan insanın gönlünü almamak o insanı çok kırıyor gerçekten

O zaman kendini beğenmiş egosu havalarda bir insan bu.

çözülür mü ki öyle , ben hiç sanmıyorum o_O
Denemekte fayda var. Bakalim kirilacak mi sizin gibi yoksa ona normal mi gelecek bu davranis. Eger normal geliyorsa sen de oyle davranirsin alisirsin bir sure sonra ozur dilememeye ve ozur de beklemezsin. :) eger kirilirsa da anlar nasil bir durum oldugunu. Benim eski sevgilimde ayniydi ozur dilemezdi alismisti alttan almama ve bir sure sonra ben de onun gibi yaptım hic tahammul edemedi o halime. Yaaa nasilmiss dedim :)

Denemekte fayda var. Bakalim kirilacak mi sizin gibi yoksa ona normal mi gelecek bu davranis. Eger normal geliyorsa sen de oyle davranirsin alisirsin bir sure sonra ozur dilememeye ve ozur de beklemezsin. :) eger kirilirsa da anlar nasil bir durum oldugunu. Benim eski sevgilimde ayniydi ozur dilemezdi alismisti alttan almama ve bir sure sonra ben de onun gibi yaptım hic tahammul edemedi o halime. Yaaa nasilmiss dedim :)

Hayır maço değildir , sinirli ama çok sinirli birisi. onun yaptığını ben yapsam düzelir mi acaba gerçekten , ama tutamıyorum ki kendimi hemen yelkenler iniyor , bende çok yufka yürekliyim , höyt deseler gözlerimden yaşlar akar :KK48:

Evet ! işte tamda bu , çok doğru söylüyorsunuz , alıştı. Her kavgamızda kendini haklı çıkarıyor ve üste çıkıyor , konuştum aynı şekilde ama bu konuya çözüm olmadı. En azından '' evet akşam çok fazla dışarı çıkamıyoruz , bu beni üzüyor , ben seninle akşamları daha çok vakit geçirmek istiyorum , birlikte buna bir çözüm yolu bulmaya çalışsak ; bu fevri davranışımda seninle birlikte olamadığım için '' demiş olsaydı inanın özüre falan gerek kalmazdı benimde içime dert olmazdı . ama ona göre o haklı ben suçlu
valla canım herşeye çok taviz verme taviz tavizi doğurur önünü alamazsın.. onun taktiğini sende ona uygula bak nasıl tepki veriyo...

Hayır maço değildir , sinirli ama çok sinirli birisi. onun yaptığını ben yapsam düzelir mi acaba gerçekten , ama tutamıyorum ki kendimi hemen yelkenler iniyor , bende çok yufka yürekliyim , höyt deseler gözlerimden yaşlar akar :KK48:
:)) ben de oyleyim ama bazen iyi olmuyor yufka yurekli olmak :) her yaptigini yapma tabi bu sefer is inada biner. Sadece sana kirildigi zaman onun yaptigi gibi hicbir sey yokmuş gibi davran. Belki o senin gibi takmayacak bile :) erkekler bizim kadar hassas degiller. Ve bir kere ipleri verdik mi bir daha alamıyoruz bir de o var :)

Yapabilirsen ne ala. Bence ona asıl gereken alttan alacak ve pek çok şeye kırılmayacak ya da tepkisiz kalacak birisi.. Alıngan olmayan biri.
bakalım böyle nasıl sürecek , ben o olayım bir süre , belkide o ben olur bir anda ne olacağı belli olmaz

:)) ben de oyleyim ama bazen iyi olmuyor yufka yurekli olmak :) her yaptigini yapma tabi bu sefer is inada biner. Sadece sana kirildigi zaman onun yaptigi gibi hicbir sey yokmuş gibi davran. Belki o senin gibi takmayacak bile :) erkekler bizim kadar hassas degiller. Ve bir kere ipleri verdik mi bir daha alamıyoruz bir de o var :)
Deneyip görmekte fayda var , ilişkinin başlarında ipler ondaydı ama bir anda değişti herşey . bu konu hariç , bakalım benim ne hissettiğimi anlayabilecek mi

X