Çocuk Hastalıkları Hırıltili nefes :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.912
36.052
28
2 yasindaki oğlum bikac gündür hastaydi oksuruyordu. Saglik ocagina götürdüm iki surup yazdı 2 gündür iciriyorum. Az once hirilti sesi geldi basta emin olamadim yanina yaklastim ondan gelmis kucağıma aldim hirilti sesi durdu. Sadece hizli nefes alip veriyor sanki cok korktum surup acaba balgam söktürüyor diyemi boyle oldu.ya dahada ilerlediyse bronsit astim olmasindan korkuyorum. Sizce surup balgammi sokturuyor oyuzden mi böyle oldu

Size tavsiyem,
6 yaş altı, (yada en azından 3 yasa gelene kadar)
Çocuklara çocuk doktoru görmeden ateş düşürücü harici ilaç kullanmayın.

Burada kim ne yazarsa yazsın, En kısa zamanda çocuk doktoruna gidin.
Bu dediğiniz çok doğru sadece ateş düşürücü ile geçti bir seferinde kızımı n hastalığı iki kez gittim acile başka ilaç vermediler

Şimdi de mebur kalorsam ates düşürücü verip adaçayı falan iciriyorum ben hep çocuklara

Hastalıkla ra daha dirençli hiç antibiyotik içmedi şuana kadar 3 yaşında

o yastaki cocuga hastanelerdeki acil doktorlari bile cocuk doktoru gorsun ben birsey yapamam diye bakmiyorken saglik ocagindaki aile hekiminin bakmasi hic dogru gelmiyor bana da. bence bir cocuk doktoruna ya da cocuk acil olan bir yere goturun

Atesi yok. Az once uyandirdim su icirdim. İkimizin yatagini yere serdim dibinde olayım die gulumsedi suan sut veriyorum
Benim oğlum da 22 aylık ve duan astım tedavisi görüyor sebebi de ilk baharda bu yaşadığınız şeyin aynısını yaşadık doktor birşry yok dedi gönderdi ertesi gün daha kötü oldu hemen acile götürdüm yatış yapacaklardı o dereceye geldi çocuğum 1 hafta boyunca hava tedavisi be ciğer acıcı iğneler ile düzeldi yarın hemen bir çocuk doktoruna götürün

o yastaki cocuga hastanelerdeki acil doktorlari bile cocuk doktoru gorsun ben birsey yapamam diye bakmiyorken saglik ocagindaki aile hekiminin bakmasi hic dogru gelmiyor bana da. bence bir cocuk doktoruna ya da cocuk acil olan bir yere goturun
Benimde icime sinmedi hic ama okadar uzakkk hastane. Suruplarla gecer belki diye düşündüm

Benim oğlum da 22 aylık ve duan astım tedavisi görüyor sebebi de ilk baharda bu yaşadığınız şeyin aynısını yaşadık doktor birşry yok dedi gönderdi ertesi gün daha kötü oldu hemen acile götürdüm yatış yapacaklardı o dereceye geldi çocuğum 1 hafta boyunca hava tedavisi be ciğer acıcı iğneler ile düzeldi yarın hemen bir çocuk doktoruna götürün
Off insallah kotu bisi yoktur ya. Yarin götürücm

Uyurken solunum sayısını sayın. İnternetten yaş aralığına göre solunum takip sayısını kontrol edin. Hızlıysa mutlaka yarın bir pediatrik uzmana götürün. Burnunu da mutlaka açık tutun. Hırıltı burnundan da gelmiş olabilir. Çok geçmiş olsun.

Uyurken solunum sayısını sayın. İnternetten yaş aralığına göre solunum takip sayısını kontrol edin. Hızlıysa mutlaka yarın bir pediatrik uzmana götürün. Burnunu da mutlaka açık tutun. Hırıltı burnundan da gelmiş olabilir. Çok geçmiş olsun.
Evde serum var ama baya oldu bozulurmu onlar burnuna sıksam

Çok geçmiş olsun, ne kadar uzak olursa olsun hastaneye götürün.
İnşallah birşeyi yoktur.

X