Gebeliğe Hazırlık Hipotroidi olan bayanlar buraya

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

fulyanur akdnz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
84
15
3
29
4 senedir hipotroidi hastasiyim hamile kalamıyorum neler onerirsiniz boyle durumu olup bebegi olan var mi?

Dereotu, her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı tüketin.
ben 1 hafta kullandım 3.25 den 2.25 düştü..
Dereotu dengeliyor. yüksekse düşürür, düşükse normal seviyeye gelir =)

Benim de var canım... Haşimato teşhisi kondu ekimde. ilaç kullanıyorum ama tüh ve prolaktin inanılmaz dengesiz bende, bir türlü çözemediler. 1.5 yıldır bebeğim olmuyor... hsg çektirdim, eşim baktırdı, her şey güzel ama olmuyor malesef

siz ilaç kullanıyor musunuz ?
kesinlikle hayır, doktor ilaç verdi kullanmadım. Dereotu ile düşürdüm.
Gebelik için 2,50 nin altında olması lazım dedi.
Düştü çok şükür.

Şeftali, lahana, karnabahar, brokoli,turp gibi gıdalar tuketmeyin fazla

bende ilac kullanıyorum surekli kullanmazsam yükseliyor tsh olsa bile çocuğun düşebilirmiş bu durumlarda napcam bilmiyorum

ben ilaç kullanıyorum kullanmazsam yükseliyor çünkü tshim bide kitle olabiliyormuş boğazda

ben ilaç kullanıyorum kullanmazsam yükseliyor çünkü tshim bide kitle olabiliyormuş boğazda
yok,çok şükür bende herhangi bir sıkıntı olmadı, kayinvalidem yıllarca kullandı bu ilacı şimdi ceremesini çekiyor.
Rabbim yardımcınız olsun ama yine de dereotu kullanın derim

yok,çok şükür bende herhangi bir sıkıntı olmadı, kayinvalidem yıllarca kullandı bu ilacı şimdi ceremesini çekiyor.
Rabbim yardımcınız olsun ama yine de dereotu kullanın derim
saolun inanın bilsem bunun doğalını kullancam bende biktim ilaç kullanmaktab

Ilacinizi birakmayin çok fazla yan etki görürsunuz
Eğer tek sebebp troidse zaten düzenlenir hamile kalinca ilaç dozu belki az biraz atar düzenli takibiniz yapılır ben dahil birçok kişi yakın arkadaş akrabam v.s. hem hamilelik öncesi hem hamilelikte bu ilacı kullandık endişeye gerek yok sağlıkla kalın

Bu aralar kilo aliyorum tiroitten olabilir mi diye düşünüyorum 2 beden büyüdü pantolonlarım

Bu aralar kilo aliyorum tiroitten olabilir mi diye düşünüyorum 2 beden büyüdü pantolonlarım
Troid kilo yapiyo önüne geçilmezse ama ilacı kullandığınız zaman hem bunun önüne geciyorsunuz hem de troid sebebi ile meydana gelen şişlikler sönüyor bol bol su içmek lazim tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…