- 25 Ocak 2019
- 84
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi fulyanur akdnz
-
siz ilaç kullanıyor musunuz ?Dereotu, her sabah aç karnına 1 yemek kaşığı tüketin.
ben 1 hafta kullandım 3.25 den 2.25 düştü..
Dereotu dengeliyor. yüksekse düşürür, düşükse normal seviyeye gelir =)
kesinlikle hayır, doktor ilaç verdi kullanmadım. Dereotu ile düşürdüm.siz ilaç kullanıyor musunuz ?
bende ilac kullanıyorum surekli kullanmazsam yükseliyor tsh olsa bile çocuğun düşebilirmiş bu durumlarda napcam bilmiyorumBenim de var canım... Haşimato teşhisi kondu ekimde. ilaç kullanıyorum ama tüh ve prolaktin inanılmaz dengesiz bende, bir türlü çözemediler. 1.5 yıldır bebeğim olmuyor... hsg çektirdim, eşim baktırdı, her şey güzel ama olmuyor malesef
ben ilaç kullanıyorum kullanmazsam yükseliyor çünkü tshim bide kitle olabiliyormuş boğazdakesinlikle hayır, doktor ilaç verdi kullanmadım. Dereotu ile düşürdüm.
Gebelik için 2,50 nin altında olması lazım dedi.
Düştü çok şükür.
Şeftali, lahana, karnabahar, brokoli,turp gibi gıdalar tuketmeyin fazla
yok,çok şükür bende herhangi bir sıkıntı olmadı, kayinvalidem yıllarca kullandı bu ilacı şimdi ceremesini çekiyor.ben ilaç kullanıyorum kullanmazsam yükseliyor çünkü tshim bide kitle olabiliyormuş boğazda
saolun inanın bilsem bunun doğalını kullancam bende biktim ilaç kullanmaktabyok,çok şükür bende herhangi bir sıkıntı olmadı, kayinvalidem yıllarca kullandı bu ilacı şimdi ceremesini çekiyor.
Rabbim yardımcınız olsun ama yine de dereotu kullanın derim
siz beni dinleyin dereotu kullanın, 1 ayda fark edecek.saolun inanın bilsem bunun doğalını kullancam bende biktim ilaç kullanmaktab
Dereotu ye normale dönsün benimde tiroid sıkıntılıydı dereotu yedim normale döndü ilaç tedavisiz4 senedir hipotroidi hastasiyim hamile kalamıyorum neler onerirsiniz boyle durumu olup bebegi olan var mi?
sabah aç karnına bir yemek kaşığı demissiniz de dal olarak hesaplarsam kaç dal olur?siz beni dinleyin dereotu kullanın, 1 ayda fark edecek.
ama ilacinizi da kullanın sonra gidip tahlil yaptırın. tekrar artmayacak eminim
1 tutamsabah aç karnına bir yemek kaşığı demissiniz de dal olarak hesaplarsam kaç dal olur?
3 dala tekabül ediyor:) ben 3 dal tuketiyordumsabah aç karnına bir yemek kaşığı demissiniz de dal olarak hesaplarsam kaç dal olur?
Bu aralar kilo aliyorum tiroitten olabilir mi diye düşünüyorum 2 beden büyüdü pantolonlarımIlacinizi birakmayin çok fazla yan etki görürsunuz
Eğer tek sebebp troidse zaten düzenlenir hamile kalinca ilaç dozu belki az biraz atar düzenli takibiniz yapılır ben dahil birçok kişi yakın arkadaş akrabam v.s. hem hamilelik öncesi hem hamilelikte bu ilacı kullandık endişeye gerek yok sağlıkla kalın
3 dala tekabül ediyor:) ben 3 dal tuketiyordum
[/QUOTE
dere otunun kesin bir çözüm olabilecegini düşünmüyorum ama yinede deneyecem
Troid kilo yapiyo önüne geçilmezse ama ilacı kullandığınız zaman hem bunun önüne geciyorsunuz hem de troid sebebi ile meydana gelen şişlikler sönüyor bol bol su içmek lazim tabi...Bu aralar kilo aliyorum tiroitten olabilir mi diye düşünüyorum 2 beden büyüdü pantolonlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?