Hipotiroidizm hakkında acil yardım lütfen!!!

atigrak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
2
0
Kızlar T3,T4 değerlerim normal TSH değerim 6.88 ile yüksek çıktı.Sonraki tahlilimde 7.16 ile arttığını gördük ve doktorum levotirondan her sabah tok karınına yarım tablet almamı söyledi.Bana bu işte bir tuhaflık var gibi geliyor çünkü internette ararştırmalarımda bu ilacın aç karnına alınması gerektiği yazıyor.Hamilelğimin 2 .ayını bitirdim.Bu sorunu aranızda yaşayanlar var mı?Bana doz az verildi gibi geldi, çocuğum için geç kalmaktan çok korkuyorum.Yanlış tedavi nedeni ile zeka geriliğine sebebiyet vermek istemiyorum.Lütfen bana bu hastalığı geçirdiğinizi tedavinin işe yaradığını sağlıklı çocuklar dünyaya getirdiğinizi yazın.Paylaşımlarınızı bekliyorum.
Tşk.

canım gecmıs olsun bende ılk aylarımda gıtmıstım dr ama bıldıgım kadarıyla ac karnına ıcmen gerkıyo ben etrox kullanıyorum ve dr ıyı secemedıgımden dolayı 6 altına dusuremedıler 6, ayımda baska bı dr gıttım bukadar basıt bıseyı nasıl dusuremeemısler dıyıp ılacı ıkı katına cıkardı sımdı normale dondu ama benımde aklımda hep aynı soru rabbım hayırlı ve saglıklı bebeısler nasıp etsın rabbıma emenetlerr.....

Canım teşekkürederim, doktorum öyle rahat karşıladıki çok kişide görülüyor panik yapma daha işin başındasın falan dedi.Öyle rahatladımki sanki suratımda svilce çıkmış gibi.Sonra internette araştırdığım profosör uzman bi doktora mail attım durumumla ilgili bana öyle bi mail yazmışki şuan yerimde duramıyorum.Bugün cumartesi ve uzman bulamam Pazartesini nasıl bekliycem bilmiyorum acilen doktorumu değiştireceğim.Bu arada belki beni rahatlatan mailler gelir diye burdan bi araştırma yapmak istedim.Umarım bebeğini sağlıkla eline alırsın canım

Canım öncelikle telaş yapma ,stres de yaramaz tiroidinine..canm bende hashimato tiroidiyim benim de t3 t4 normal tsh yüksekti..önce yarım euthyroxla başladım ..sonra dr dozaj arttırdı..şu an bir endokrin uzamanına gidioum ki işini en iyi bilenler onlar..bugüne kadar euthyrox50 likten günde 2 tane kullanıodum tsh da normal 1.70 çıktı ama dr bebek için dozaj arttırdı.şu an 4 aylık hamileyim euthyrox150 lik ten günde 1 adet alıorum.Bu arada ilacı kesinlikle sabah kahvaltıdan en az 45 dk önce içmelisinn..Geçmş olsun..

X