- 18 Aralık 2021
- 105
- 38
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kumsal6161
Selam kızlar 1 ay once hipotiroidi teşhisi koyuldu doktor 1 ay daha takıp yapıp o sekılde ılac yazıcak kıs, daha ilaclık kadar yüksek deilmiş, ama normalin üstünde tabi, bi anda aşırı kılo aldım yiyorum doymuyorum baya baya kilo alınca altından hasımato cıktı, bu hastalık hem metebolızmanın hemde troitleri yavaşlatıyormuş ve bazı organlarıda etkilıyormus, bende aşırı bir haksızlık var süreklı uyku halı iş yapasım gelmio enerjimi azaltıyor resmen, süreklı yatarken de tansıyon düşüyo nabız sayım düşüyor, tansıyon aletınde yatarken nabzım 57 58 ama hareket edınce 67 65 70 arası, cuma günü kalp doktoruna gittim bi sorun cıkmadı troıt nabız düşüklüğü yaparmış, kan sulandırıcı verdi bana doktor gercekten onu içince kalbım daha saglıklı daha güzel atmaya basladı. Şimdi kafama takıldı ilerleyen sürecte hamıle kalırsam sorun olurmu. Birde nabız düşüklüğü öldürür mü ömür boyumu kullanıcam. Düşük nabız kalp ıcın cok saglıklı bişeymiş ama ben tedirgin oldum sonucta vücut yavaslıo zamanla hayatı organlarda sorun olurmu diye.. Yapı olarakta aşırı pimpirikliyim günde 30 defa nabızıma bakarım