- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
Kızlar ben 25 gün önce gittiğim rutin kontrolde 9+5 günlük bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve malesef bebeğimi kaybettim. Daha sonra yapılan testlerde tsh 6 çıktı. Yani tiroid bezlerim az çalışıyormuş. Dahiliye uzmanı hemen bana lavo... isimli ilacı yazdı. ilk 4 gün yarım sonra tam tablet olarak kullanmaya başladım ilacın dozu ayarlanacak. Yalnız bende nodül var mı yok mu diye herhangi bi ultrason istenmedi ısrarla ben mi istemeliyim? Bu hastalık ileride kötü huylu nodul guatr vs yapar mı? ayrıca benim gibi olup sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alan anneler varsa ben ve benim gibilere umut olmasını isterim deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Son olarak şunu sormak istiyorum bu hormon ilacıyla aspirin vs yani kan sulandırıcı ilaçlar etkileşiyormuş. hem hipotiroidi hemde kanında pıhtılaşması olan kişiler hamileliğinizde ve normal yaşantınızda nasıl bir tedavi süreci geçiridiniz?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Son olarak şunu sormak istiyorum bu hormon ilacıyla aspirin vs yani kan sulandırıcı ilaçlar etkileşiyormuş. hem hipotiroidi hemde kanında pıhtılaşması olan kişiler hamileliğinizde ve normal yaşantınızda nasıl bir tedavi süreci geçiridiniz?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.