• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hipotiroid miyim ?

selmy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
24
0
36
Antalya
son 9 aydır giderek artan kaş ve kirpik dökülmem var, öncesinde de saçlarım dökülüyodu ama biraz hafifledi.saç kalmadı zaten kafada da neyse :) kaç tane doktora gittim, tahliller yapıldı 3-4 kere.ilk gittiğimde tsh değerim 3,8 iken son son ölçümde 4.9 çıktı, giderek artmış yani.ama her doktora tiroidime baktırmak istiyorum dememe rağmen hiçbiri t3 ve t4 değerlerimi istememiş.ailemde de hipotiroid ve hipertirod var, anne tarafının yarısı guatr hastası zaten :) bende hipotiroidi adayıyım galiba diye ibrahim saraçoğlu hocamızın tavsiye ettiği dereotu kürüne başladım.faydası oldu, kaşlarımdaki dökülme hafifledi ama tamamen geçmedi.neyse öle devam ediyodum işte, ama dereotu bulamaz oldum pazarda, manava sordum mevsimi geçti abla güzün yetişir artık dedi.1 aydır dereotu yiyemiyorum ve kaşlarım ağaç yağrağı gibi dökülüyo :( ve kaşlarım gürdü baya, ama uçlarda tüy kalmadı ve hala inatla dökülüyolar kaşlar kirpikler.doktorlara gitmekten utanır oldum, kovacaklar artık :) bide burdaki deneyimli arkadaşlara açayım derdimi dedim.sizce en düşük dozda hipotiroid ilacı yani hormon kullansam zararı olurmu? buna benzer bi problem yaşayan ve atlatan oldu mu?

Back