hipotiroid konusunda çok endişeliyim.fikirlerinize ihtiyacım var!:)

katresu79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
4
0
1
45
kızlar 23 haftalık hamileyim ve çok endişeliyim.tiroid hormonların kaçken hamile kaldığımı bilmiyorum.8. haftada 2.7ydi TSH.geçen haftaya kadar bakılmadı.geçen hafta 7 ye yükseldiğini öğrendim.aile hekimim artık çok geç olduğunu bebeğin zekasının kesinlikle etkilendiğini söyledi.hemen kendi doktoruma gittim endişelenecek bir şey olmadığını ama kontrol altına alınması gerektiğini söyledi.dahiliye doktoruna gönderdi.ilaca başladım.bugün 3 e düşmüş TSH.hala çok endişeliyim.ilk 3 ay çok önemliymiş ya bebek için.ya o dönem yüksekse yada 8. haftadan sonra yükseldiyse bebeğim zarar görmüş müdür?geç mi kaldım tedavi için?yorumlarınıza ihtiyacım var...

canım 7 haftalıkken tsh 4dü bir hafta sonra 7ye yukseldi benimde şuan ilaç kullanıyorum.tama çok önemli ama sağlık ocagındaki halt yemiş o şeklde söylemek zorundamıymış yani.böyle yüksek olupta çoğunluğu saglıklı çocuklar var çok fazla endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…