Sünnet HİPOSPADİAS !!!!!!

angel_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
465
6
38
34
Ankara
Oglum dogustan yari sünnetli yani hipospadyas.ameliyat olması gerekiyor tecrübeli deneyimli anne ler yardıminiza ihtiyacım var . Bu ameliyatı iyi yapan bir doktor un hastane arıyorum. Istanbul ve konya olacak. Lütfen yardımcı olurmusunuz endişelerim çok çünkü iyi bir yer bulmak lazım.teşekkürler

Ne yaptın oğlun ne durumda nasıl fark ettin mesela cisini nasıl yapio yardimci olursan sevinirim

Çocuk cerrahina goturdum bezden kurtulmasini bekle henüz çok küçük 5yaşına kadar bekleyebilir sin 2 3yaş ideal ameliyat için dedi. Ben fark etmedim daha önce den görmemiştim hiç çünkü doğum dan sonra doktor söyledi o şekilde bilgimiz oldu.idrar yapma da herhangi bir sorun yok. Zaten çeşit çeşit mis bu da kendi içerisinde.

Mrb durumunuz nasıl ameliyat oldunuz mu benim oğlum da da var kaç doktora götürdüm ama çok endişeliyim

Hipospadiasın çeşidine bağlı .
O kadar cok tıp yayini okudum ki bizimki hafifti .
Birkac doktorun fikrini alın.Hastaneden ameliyat sonrası hemen çıkarırim diyenden kaçın.
8 yil once olduk .
Sonda takilıyor sonda çıkana kadar hastanede kalin .biz 9 gün yattik .2 refakatci esimle birlikte kaldık .
Doktorlarin dedigi gibi kuçukken yaptirin ameliyatı.
Istediginizi sorabilirsiniz .@antikdeniz

Çok teşekkür ederim oğlum şuan 14 aylık Malatya da araştırma hastanesine götürdük 18 Ay'ı bekle dediler hafif Eğrilik var ce idrar yeri biraz asagıda çişini yan yapıyor.götürdümüz her doktor farklı söylüyo ama bizde 18 Ay'ı beklemeye karar verdik.yani sonda dönemi çok zor oluyormuş nasıl bakmam Lazım çocuk tam yaramaZ Döneminde siz kaç aylıkken yaptırdınız ve hangi Şehirde

Oğlum şu anda 8aylik mart ayı gibi yaptırmayı düşünüyorum. Fakat özel mi devlet mi bir türlü karar veremedim.beni en çok zorlayan konu bu oldu doktor seçimi... sonda eminim ki çok zorlayacak ama her geçen gün daha çok stres oluyorum o yüzden en kısa zamanda olsun bitsin istiyorum. Evet lütfen yaşamış anne ler tecrübelerinizi önerilerinizi paylaşın lütfen. 2doktora götürdüm 1si devlet diğeri özel özelde ki doktor saçmaladi 2yaşında hatta 5yaşında olsun dedi. Mantigima arastirmalarima dayanarak yasina kadar yaptıracağım. Bu arada ıstanbuldayim ama memleket de yaptıracağım buradaki devlet e hiç güvenim yok .

2 yaşindaydi .Dr daha erken olabilirdi demisti .Dr umuz Naim Koku .
Ona yurekten tesekkur ettik hep .Boyle mukemmel bir doktor olamaz .
Ameliyat sonrası ilk o sarildı oglumuza kucakladı .
Zor bir sureç .Biz devlette ozel oda tutup iki refakatçi kartı çıkarttik .
İzmirde ozelde unlü bir doktora götürmüştük o ameliyat sonrası hemen çıkaracağını söylemisti iyiki ona yaptırmamışız .
Yine cerraha ihtiyacımiz olsa onu bulur ve hangi hastanedeyse giderim heralde.
Tayini çıktı gitti.

Merhaba benim bebeğim de ameliyat olaca 1,5 yaşında doktorunuz hangi şehirde

merhaba arkadaşlar benimde oğlum 10 yaşında sünnet işlemi yaptırmadım çünkü sizin anlattığımız gibi değilde tam sünnetli doğdu. daha önce üç doktora goturdum sünnet olmuş dedi iki diğerinde hafif alınabilir dedi. dun son kez Zeynep Kamil çocuk cerrahisi ne götürdüm. doktor hanım resmen beni tiye alarak istediğiniz kadar sünnet olmadı diyin size inanmam bu çocuk sünnetli ameliyat izi var dedi. . birde diyorki eşiniz sizden gizli yaptırmış olabilir . tobe daha neler duyucam. bosunami endişe ediyorum olmadı diyorum yok olmuş diyor. varmı böyle bir şey yasayan

Hipospadias böyle bir şey değil. Bebek sünnet edilmesin diye adına sünnetli denmiş çünkü o deri kullanılıyor. Çiş yaptığı deliğin yeriyle ilgili hipospadias ve şakası yapılamayacak kadar ciddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…