Çocuk Hastalıkları Hipospadias ve kasık fıtığı ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yarın oğlum ameliyat olacak hipospadias ve kasık fıtığindan olanınız varmı tecrübelerinizi yazarmisniz ameliyat zor mu nelere dikkat etmem lazım iyileşme sürecinde yalvarırım yardım edin

Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum yarın oğlum ameliyat olacak hipospadias ve kasık fıtığindan olanınız varmı tecrübelerinizi yazarmisniz ameliyat zor mu nelere dikkat etmem lazım iyileşme sürecinde yalvarırım yardım edin
Yalvarırım cevap verin

Abla oğlum bir yaşında iyileşme sürecinde ne yapmam gerek hakkında hiçbir fikrim yok

bende 1 yaşımda oldum iki yerimden de.. stresli olma.. ileri de ki hayatını etkileyen birşey olmayacak ben şuan hamileyim hatta.. sadece mide bulantılarım ve kusmalarım olmuş bir de iştahsızlık annem öyle der

Merhaba konuyu açalı epey olmuş ama hipospadiasınız ne evredeydi sonda kaç gün takıldı sonrasında bir problem yaşadınızmı?

Benim oğlumda yarı sünnetli doğdu 6. Ayında çocuk cerrahı görecek. Delik olması gerektiği yerde bu durumda da ameliyat olması gerekiyor mu bilmiyorum. Cocuk doktorumuz yerindeyse işemesi normal sekildeyse sorun olmuyor sadece kafaniza gore sunnet yaptirmayin kesinlikle cocuk cerrahi yapacak sunneti dedi. Sizinki ne durumda?

Benim oğlumda yarı sünnetli doğdu 6. Ayında çocuk cerrahı görecek. Delik olması gerektiği yerde bu durumda da ameliyat olması gerekiyor mu bilmiyorum. Cocuk doktorumuz yerindeyse işemesi normal sekildeyse sorun olmuyor sadece kafaniza gore sunnet yaptirmayin kesinlikle cocuk cerrahi yapacak sunneti dedi. Sizinki ne durumda?
Merhaba biz birçok doktora gittik delik olması gereken yerde ve açıksa işlem yapılmıyor. Bizim çok az altındaydı işediği yer delik olarak gördüğümüz yerden işemiyor orası kapalıymış. Umarım sizde sorun yoktur ameliyatta sonda takılı olduğu için bizim zor geçiyor bebeğimiz hareketli oyalamak kolay olmuyor yeni ameliyat oldu bebeğim 8.5 aylık.

Merhaba biz birçok doktora gittik delik olması gereken yerde ve açıksa işlem yapılmıyor. Bizim çok az altındaydı işediği yer delik olarak gördüğümüz yerden işemiyor orası kapalıymış. Umarım sizde sorun yoktur ameliyatta sonda takılı olduğu için bizim zor geçiyor bebeğimiz hareketli oyalamak kolay olmuyor yeni ameliyat oldu bebeğim 8.5 aylık.
Anladım insallah yoktur. Normal zamanda isemesine baktiniz mi farkli miydi? Cok gecmis olsun bu arada şuan ne durumdasiniz? Anladigim kadariyla sizde sunnet arti yeni bir delik mi acildi yani?

Anladım insallah yoktur. Normal zamanda isemesine baktiniz mi farkli miydi? Cok gecmis olsun bu arada şuan ne durumdasiniz? Anladigim kadariyla sizde sunnet arti yeni bir delik mi acildi yani?
Evet aslında gayet ileri işiyor hiçbir fark gözlemlememiştim. Doktor sünnet derisini sıyırıp eliyle normal olması gereken deliğin yanında hatta köşesindeki deliği gösterdi sonrasında işerken baktığımızda olması gereken yerde olmadığını anladık. Çocuk doktoru rutin muayenede doğuştan sünnetli olduğunu kesinlikle sünneti kafanıza göre yaptırmayın dediği için bizde 8 ayı geçince gittik ameliyat olduk. Şuan ameliyatın 4 günündeyiz sonda takılı bebeğimde olması gereken baş kısma getirildi ve sünnet edildi evet aynı zamanda. Sarılı olduğu için sadece ucunu görüyoruz ordada hortum takılı. Öncesindede orda delik görünümü vardı ama kapalıymış tabi.

Back