- 5 Temmuz 2022
- 8
- 3
- 16
- 36
- Konu Sahibi bahargulu1955
-
Henüz yeni oldu ameliyattan beri de dr umuz izinde bir de biz çorumdayız ameliyat ankara da oldu onlar çagırmadan gidemiyoruz beklemedeyiz ama korku dolu bir beklemeGeçmiş olsun, dr’unuz ne dedi? Güvenmiyor musunuz de’unuza ?
Kiyamam cok gecmis olsun yavrunuza. Konuyla ilgili fikrim yok uzgunumMerhaba hanımlar oğlum hipospadias ameliyatı oldu çocuğu bu ameliyatı olanlar çişi ne zaman normale döndü çocuğunuzun bilgi verebilir misiniz
Azıcık internetten baktım , zor bir ameliyat değilmiş . Kalbinizi ferah tutun. Bol bol dua edin .sadaka verin , geçer inşallahHenüz yeni oldu ameliyattan beri de dr umuz izinde bir de biz çorumdayız ameliyat ankara da oldu onlar çagırmadan gidemiyoruz beklemedeyiz ama korku dolu bir bekleme
Yaşımız 5 o yüzden çok zor geçti aklı erdiği için. biraz da ben fazla evhamlandım sanırım hala etkisini üzerimden atamıyorumBiz olduk ama sünnetle birlikte halloldu 3 aylıktı. Sizin daha mı ileri bir şey?
Yaşımız 5 o yüzden çok zor geçti aklı erdiği için. biraz da ben fazla evhamlandım sanırım hala etkisini üzerimden atamıyorum
Amin cümlemizin evladına inşallahEvet anestezi aldı o halde. Merak etmeyin basit br ameliyat boşuna stres yapmayın ya. Allah dermansız dert vermesin.
Berk Burgudoktoru kim acaba?
????Henüz yeni oldu ameliyattan beri de dr umuz izinde bir de biz çorumdayız ameliyat ankara da oldu onlar çagırmadan gidemiyoruz beklemedeyiz ama korku dolu bir bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?