Rabbim sabırlar versin rabbim acınızı dindirsin hepimizin
benim 23 .haftalık bebeğime detaylı ultrasounda hipopilastik sol kalp sendromu teşhisi konuldu özel hastaneydi orada dünyam başıma yıkıldı inanamadık doktorum beni çapada prof perinatoloji uzmanına yönlendirdi onun özel şişlideki kliniğine gittik aynı gün oda baktı aynı teşhisi koydu daha sonra bize çapada bu tür kalp anomaliler için heyete katılmamızı söyledi orayada gittik maalesef çapadaki bütün perinatoloji uzmanları çok titizlikle incelediler baktılar hem hipopilastik sol kalp sendromu ,mitral kapakta ağır regürjitasyon,perikardiyal efüzyon,kritik aort stanozu teşhisi koydular maalesef annesi bu bebek sana gelmek istemiyor çok ağır kalp anomalisi sonlandırma kararı verdiler Allahım hiç bir anneye böyle bir çaresizlik yaşatmasın ögün dedim keşke ölseydimde bunları yaşamasaydım çok ağladım ordan kaçıp gitmek istedim koridorlarda kaçışıyorum ağlıyorum başka çarem yoktu 3gün boyunca suni sancı verdiler sonrasında bebeğimi canım parçamı doğurdum aldılar genetiğe götürdüler bunların hepsi 23 şubatta oldu maalesef ben çapadayken benim gibi bir sürü kişiler vardı ben tek ben olduğumu düşünüyordum çok acı bişey hala aklımdan çıkaramıyorum o doğum anını ölü bebek doğurmak hem de dogumhanede yapayanlız
kendi yaralarımı sarmaya çalışıyorum umarım başarılı olabilirim bir tane 10yaşında bir oğlum var onunla teselli bulmaya onun için güçlü olmaya çalışıyorum Şuan genetiğimiz araştırılıyor haber bekliyorum ama ben covit aşılarından olduğunu düşünüyorum Rabbim yar ve yardımcımız olsun