Hipoplastik sol kalp sendromu yuzunden bebegini kaybedenler

benim bebegimde kalp hastası sağ tarafı gelişmemiş ama detaylıda belli olmadı 27. haftada belli oldu çok kötü bir hamilelik geçirdim rabbim kimseye yaşatmasın çok zor 39 haftalıkken doğdu bir hafta yoğun bakımda kaldı şimdi 4 aylık oldu rabbim sevgisini veriyo aldırmak istemedim iyiki doğurmuşum 6 aylıkken ameliyat olacak yavrum derdi veren dermenıda verir yaşayıp yaşamayacağını Allah bilir

Allah uzun omurler versin canım. Neden olduğunu söylediler mi?

kromozomlarda sıkıntı yoktu görünürde normal bir bebekti ama genetiğinde bu hastalığı taşıyıp taşımadığına bakılacaktı bakılamadı eksik kan almışlar üreme olmamış. benim annemin de ilk bebeği 3 günlükken morarmaya başlamış ve ölmüş şüphem ondandı acaba genetiğimizde mi var diye .. yine hamileyim 8 haftalık oldum Rabbim bu acıları bir daha kimseye yaşatmasın inşallah

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Mrb bizim bebeiğimizinde kalbimizin sol tarafı küçük doğdu, tedavi görüyoruz amelyat oldu halen hastanede yatıyoruz
yoğubakımda durum iyiye gidiyor, makineden ayırdılar

benim kızımda kalp hastasıydı ama tabi farklı bişeydi.detaylı ultrasonda görünmedi maalesef.hiç bişey yok derken doğumdan sonra 21 saat yaşadı sadece aniden ağlamaya başladı meğer vücudunda oksijen azalmış.sonra bi gitti yoğun bakıma ve geri dönemedi hiç.rabbim evlatlarınıza hayırlı ömürler versin canım.Allahım derdini verdi ama mutlaka dermanınıda verecektir.herşey dua.evladınızı size bağışlasın inşallah...

canmm senin tanin tammm olarak neydi

Bende bebegimi hipoplastik sol kalp sendromundan kaybettim gamze hanim suan ki geneliginizde bi problem yasadiniz mi merak ediyorum size sormak icin uye oldum

[QUOTE="halide3510, post: 47385
Cevabiniz icin cok saolunn Allah kizinizi bagislasin size uzun omurler versin darisi basimiza insallah

Saol canim 22.haftada belli oldu aldirmadim 36 haftalik dogum yaptim 8.gun ameliyat oldu toplam 16 gun yasadi cigerler destek vermeyince makineden bagimsiz yasayamadi ve kaybettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…