Hipoplastik Sol Kalp Sendromu bebekli anneler

Mrb cnm kalp. Damar doktoru ile görüştük eko yapıldı yine ameliyat süreçlerinden bahsetti bebeğime önce ilaçla tedavi postaglandin verilecek bi kaç gün yoğun bakım sonra stend takılacak iki üç ay toparlama süreci sonrası norwood ameliyatı olcak inş nasipte varsa kadın doğumla görüştü doktorumuz yarın muayene olcam onada ama normal doğumu kabul etti kadın doğum bir sıkıntı olmadığından bahsetti kalp damar doktoru sonuçta hemen ameliyat olmuyo ve bebek klemplendikten sonra olan oluyo bu da rahatlattı beni inş hayırlı olur ama süreç çok zor :KK43: sen kaç haftalık oldun ayarlandı mı senin kalp damar doktorun

bende 30 haftalık oldum çalışıyorum hala zor olsada ama bi türlü karar veremiyorum doğum yapacağım hastaneye yarın kadın doğumda randevum var dr son kez konuşcam bakalım ama bi nebze içimi rahatlattın inşallah iyi haberlerini alırım.

Seninde az kalmış 32 . Haftanda bırak işi bence çünkü zor oluyo cevrendeki insanlR batmaya başlıyo bende öyleydi bir süre ev daha ii geldi bana doğumun zaten sezaryan olcak senin de bebek için bana siyami ersekte numan beyi öneriyorlardı hep hatta biz görüşmüştük o zmn onunla ama bize terminasyon önermişti şöylede birşey var çok ümit vermiyor doktorlar benim yavrumun kalbi çok ağır olanından önce stend takmalarının sebebi de o zten direk norwood ameliyatında yaşama şansı hiç yokmuş senin farklıdır insallah bugun de kadın doğum hocası bakıcak bana bakalım o dicek

yok zaten düşünmüyorum 37 kadar çalışmayı ilkinde çalışmıştım ama bende evde olup oğlumla ilgilenmek istiyorum.bi de dinlenmek tabikide yorucu günler bizi bekliyor rabbim yardım etsin

naaptın canım gittinmi dr neler söyledi bebeğin gelişimi hakkında kg boyu ne olmuş benimde yarın kadın doğumda randevum var acaba gelişimi nasıl diye merak ediyorum inşallah bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde doğarda bakarsın kızımla beraber oğlunu yazın ziyarete geliriz:KK16::KK9:

Geldik cnm muayene olduk kilosu 2350 olmuş gelişim geriliği var iki hafta kontroller var yine her hafta normal doğum yaptırcaklar inşallah öyle işte bekleriz her zaman yeter ki yavrularımız iyi olsun farklı bi durum olsa da ben bayburttayım her zaman beklerim kader arkadaşı olduk dertleşiriz artık :)

dün gittim kadın doğuma gelişimi çok iyi dedi haziranın başında alıcak doğuma saçları çıkmaya başlamış hayırlısı mide sıkıntılarım çok fazla idi o da kafası yukarda imiş o yüzden olur dedi hayırlısı

Rabbim daha ii etsin inş ben 9 .ayıma girdim hala bulantı kusmam var mide yanması hiç geçmedi lansor içiyorum ilk gebelik tecrübemde gebelikte yaşanılabilecek herseyı fazlasıyla yaşadım bi de bebeğin hastalığı tamamen bir çöküş sebebi de şükür rabbim sabrınıda veriyor . Peki ameliyat için konuştun mu dr u belli mi ?

Merhaba nasılsın nasıl gidiyor evdemisin yoksa hastanede mi.benimde bu gebeliğim çok zor geçiyor benimde zaman zaman bulantılarım oluyor.rabbim feraha çıkartsın inşallah.Ameliyat için konuşmadım henüz devlette yapmaya karar verdim hayırlısı artık sen neler yapıyorsun bol bol fetih süresini okumaya çalış.

İyim canım hastaneye kontrollere gidîyorum dün de gittim nst cektiler heyet raporunu aldık dr normal doğum sürecini bekleyeceğimizi söyledi Ankaradan Eskişehire gidip gelicez haftalık o değil de yollarda doğum yapıcam herhalde

İstanbulda imkan daha çok aslında da ama doğumunu çocuk kardîyoloğunun ve pediatrik KDC olduğu yerde yap ve takipli hasta ol bizim KDC doktorumuz sagolsun herseyimizle ilgilendi prof hocalarla işlerimizi yürüttü hep o konuştu ayarladı kafamızdaki soru işaretleri hep gitti süreci belirledi sagolsun sen hiç konuştun mu KDC doktoruyla ?

mrb nasılsın nasıl gidiyor ne kadar kaldı sancıların başladı mı henüz çocuk kardiyoloğuna görünmedik şu izin işlerini halledebilsem şimdilik mümkün olmadı.bi de işlerim çok yoğun bu ara izne ayrılacağımdan yeni bir eleman verdiler onu yetiştirmeye çalışıyorum.

Mrb cnm bugün 38 +4 günlük olduk daha sancım olmadı beklemedeyiz Allah kolaylık versin sana bu sıkıntının üstüne bide iş yoğunluğu zor benim iş rahattı çok şükür sıkıntı yaşamamıştım

merhaba nasılsın neler yapıyorsun dr gidip geliyomusn doğum süreci başlamadı herhalde Allah yardımcın olsun haberlerini bekliyorum en son hangi güne karar verdi belli mi

Evet dün gittim kontrolle bdbegim 2800 gram olmuş kilo almış yavrum ama boynunda iki kordon gördü dr o biraz moralimizi bozdu yani bu bebekle insan herşeyi fazlasıyla yaşar mı yaşar ne zmn gitsem dr a bi sorun çıkıyo ve gitmek istemiyorum artık beklenen doğum tarihi 24 nisan bebek daha yerleşmemiş bi durum olursa ilk buraya yazarım senin için merak ediyor insan ben çok korkuyorum yaşayacaklarımdan :KK43: bebeğimi doğurmak istemiyorum biz anne karnında iyi anlaşıyoruz ki :KK43:

günaydın umarım güzel bir hafta olur nasılsın iyimisin bende cuma günü 32 haftalık raporumu aldım ama ay sonuna kadar çalışıcam işlerim yoğun sen naaptın var mı değişiklik benim mide ağrılarım had safhada hala midem bulanıyor ve çıkarıyorum.bizde anne karnında gayet mutluyuz.

Mrb inş ii bi hafta olur bende senin gibiyim hala bulantı kusma mide yanması üstüne ekleniyo eksilmiyor hiç sen nasılsın psikolojin ne durumda bu hafta daha kötüyüm sona ysklaşıyoruz yavrumla gözümden yaş eksilmiyo kimseye belli etmemeye çalışmak zor geliyo artık ne yapıcaz biz :KK43:(

Rabbim herşeyin iyisini bilir biz tevekkül etmek düşer herşeyin hayırlısı en azından vicdanımızın rahat olucak biz elimizden gelen tüm çabayı göstercez gerisi Allaha kalmış.düşünsene eğer bu gebelikleri sonlandırsaydık ömür boyu vicdan azabı çekecektik bunun bir mükafatı olucaktır inşallah.

X