Hipoksik iskemik ensafalopati hastası bebekleri olanlar

aslec

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2022
5
1
41
Merhaba, bebeğim 5 ay önce erken doğumla dünyaya geldi. Riskli gebelik değildi, geçirdiğim bir bağırsak enfeksiyonu kaynaklı bebek plasentadan ayrılmış. 31+3’de acil sc ile doğdu, asfiktik , hipotonik ve apgar skoru 4-7 idi.
146 gündür yoğun bakımda. 3 günlükken 3. Evre beyin kanaması geçirdi ve sonra 4. Evreye ilerledi. emme, yutma , göz açıp kapama hiçbirini yapamıyor. Ağır hipoksik ensafalopati hastası ve bitkisel hayatta. Evde palyatif bakım için cihaz ayarlayıp çıkaracaklar. Bu durumda olanlarınız var mı? Bebekleriniz ne kadar zaman yaşadı? Ne gibi sorunlarla karşılaştınız bakarken? Evde bakıma almadan önce ne kadar süre yoğun bakımda kaldılar. Bundan sonra iyileşme olmaz hep daha kötüleşecek deniyor. Eve gelse de bir ayağımız hep hastanede olacak. Ventilasyon pnomonisi gibi bir sürü riski var.

Allahım çok zor bir sınavdan geçiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun güçlü olmak güçlü kalmak zorunda olmak bile sizi zorlayabilir. Hepimizin yarını ne olacak belli değil, Rabbim güzel yazılar yazsın evladınız ve sizin için hayırlısı olsun.
Sesinize ses vermek duygunuzu paylaşmak mümkün değil biliyorum ama okuyup geçmek de istemedim. Bu dünyada sınavı zor olan kullardan biri de sizsiniz.
Allah güç versin, mucizeler yaratsın
İşinizi kolaylasın hayırlısı ile

Allahım çok zor bir sınavdan geçiyorsunuz. Allah yardımcınız olsun güçlü olmak güçlü kalmak zorunda olmak bile sizi zorlayabilir. Hepimizin yarını ne olacak belli değil, Rabbim güzel yazılar yazsın evladınız ve sizin için hayırlısı olsun.
Sesinize ses vermek duygunuzu paylaşmak mümkün değil biliyorum ama okuyup geçmek de istemedim. Bu dünyada sınavı zor olan kullardan biri de sizsiniz.
Allah güç versin, mucizeler yaratsın
İşinizi kolaylasın hayırlısı ile
Çok teşekkür ederim. Amin

X