Hipoglisemi olan , diyet yapan varmı aranızda arkadaşlar ....

alkisalkisalkisalkisalkisalkis evet benim diyetime benziyor yanlız ben ara ögünlerim çok okadar ......

tabrık ederim ayrıca . 3. kilo 1 aydamı gitti 1 haftadamı ...hihoyyyt bana 1 aylık liste verip gönderiryorlar ..... çarşamba tekrar gidecegim tahlil sonuçlarını almaya ...:1ninca:

bide ilaç verdi demişin ne için hipoglisemi içinmi tiroid içinmi . ve hangi ilaç dr. bana yazmadı bişi ...

Son düzenleme:
3 kg yaklaşık 3 haftada gitti. ilacı da (diaformine) insülin direnci için verdi hipoglisemiyi baskılamak için.

3 kg yaklaşık 3 haftada gitti. ilacı da (diaformine) insülin direnci için verdi hipoglisemiyi baskılamak için.

dün dr dan sonuçları aldım. sonuçlar iyi diyet yaptıgım sürece tabi .

tekrar konuştum ....malesef bana ilaç olmuyor muş canım benim insülinimde düşük ..:1no2: şekerimde yükselmiyorki nasıl düşüyor onuda anlamış degilim ....
yani o ilaca kullanmam için insülininde fazla salgılanıyo olmasdı gerekiyor galiba ...ki insülin direnci olsun ...ben yükleme testi yaptırdıgımda bile insülün degerlerim normalin altında idi . benneyaptımki

kilo vermem sorun benim ve veremiyorum ....:çok üzgünüm:

Arkadaşlar,
ben 29 yaşında ve 17 yaşından beri hipoglisemisi olan bir bayanım. 12 yaşından beri kiloluyum ve yapmadığım (mantıklı veya mantıksız) diyet kalmadı. sonunda metobolizmamı bozdum. şimdi ne yapsam insulin zor ayarlanıyor. labıratuvar faresi gibi yaşıyorum. her uzman da uzman değil bu konuda. elinize diyet listesi tutuşturmakla olmaz, sizin her hafta incelenmeniz, diyetin buna göre olması ve 2-2.5 saatte bir şeyler atıştırmak lazım.
sizin doktora gittiğinizi okuyorum ama diyetisyen değil, size vakit ayıran ve ıŞı BıLEN!!!! bir dahiliyeciye gidin

canım hem dr. ve beraberinde diyetisyene gidiyordum verdikleri liste sadece ama tüm tahliller yapılıyor hormon vs.....
ama eger kilo vermek ve kan şekerinin dengede kalmasını istiyorsan burayı oku derim madem benim gibi yapmadıgın diyet kalmadı ..kafamçokkarıştı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html

montigac diyeti bazı açılardan bana zor geliyor.yıllar önce (10 yıl önce) kitabını aldım ve okudum.
uygulanabilirse çok güzel bir yöntem gayette mantıklı.
tekrar mı başlasam ne???
teşekkürler aeben.
hatırlattığın iyi oldu.

Canım tavsiye ederim hem kilo açısından hemde saglık açısından . linke gelirsen yardımcı oluruz birbirimize....yerimseniben
arkadaşlar kitabı bulamıyor piyasada kalmamış . :1ninca:

Canım tavsiye ederim hem kilo açısından hemde saglık açısından . linke gelirsen yardımcı oluruz birbirimize....yerimseniben
arkadaşlar kitabı bulamıyor piyasada kalmamış . :1ninca:

şua aralar pek müsait değilim,sınavlara çalışıyorum.müsait olunca en kısa zamanda verdiğin linki inceleyeceğim.
dediğin gibi sadece kilo için değil.sağlık için de yapmak lazım.
teşekkürler a.s.

Arkadaşım bana tanı yeni kondu. 2 ay gibi bir süre geçti. Sürekli yorgunum,uykusuzum.. Depresyon, beyin MR herşey denendi. Sonrasında 4 saatlik glukoz yükleme ve açlık glisemi testleri sonrasında tanı kondu. 1600 Cl bir liste verdiler. 3 ay uygula sonra gel dediler ama uygulayamıyorum ki. yemeğe başladığımda kontrolümü kaybedip deli gibi yiyorum.yemezsem resmen fenalık geçiriyorum. bi ilacı falan yok mu? bu arada 15 kilo aldım 3 ay içinde Yok mu başka çözümü bu lanet hastalığın?

merhaba arkadaşa sormuşsun ama bende yanıtlayım pek aktif bir link deyil burası.

3 ayda 15 kilo çok fazla . tanı konulduktan sonra dr tekrar gitmedinmi? durumun pek normal görünmüyor en azından şekerini dengeleyecek sana uygun ilaçlar var biliyorum.
yemeklerinde kaloriden çok gl endeksine dikkat etmelisin . eger sürekli yogrgunluk ve iştah varsa demekki gl endeksine dikkat etmiyorsun . aslında tablet ilaçlerden çok bizim ilacımız saglıklı ve gl endeksine dayalı beslenmek . ya deyilse yedikçe yiyesin gelir . oo bıraksam nefsime hakim olmasam inan eşimin 3 katını yiyorum
yemege başladıgında çok yiyorsan ara ögünlerini düzgün ye yada yemek öncesi(10 dk) az kuru yemiş ye .

Teşekkürler yanıt için.. pek dikkat edemiyorum doğru hele ki sinirlendiğim zaman tamamen zıvanadan çıkıyorum.. elim aşağım titriyo bişiler yemezsem baygınlık geçiriyorum.. ve sanki ölecekmişim gibime geliyor.. kalp krizi geçiriyormuşum gibi .. olmuyo bi türlü.ne işin stresi bitiyor ne benim stresim ..

Bende de hipoglisemi vardı. Vardı diyorum çünkü kontrol altına aldım. Karatay diyeti yapıyorum. Kitabını alıp okuyun bence kalıcı olan tek çözüm Karatay diyeti. Ben çok memnunum.

Bende de hipoglisemi vardı. Vardı diyorum çünkü kontrol altına aldım. Karatay diyeti yapıyorum. Kitabını alıp okuyun bence kalıcı olan tek çözüm Karatay diyeti. Ben çok memnunum.

Gl endeksine dayalı tüm beslenmeler bize tedavi niyetinde. Adı ne olursa olsun.
20 senedir diyet icerisindeyim her türlü diyeti tanırım gl endekse dayalı birçok diyet varsadece karatay deyil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…