• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipoglisemi mi oldum acaba?

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
merhaba arkadaşlar.6-7 aydır şeker düşmesi sorunum var.doktora gittim pankreas,böbrek,dalak,ciğer tomografisi çekildi sorun çıkmadı.dahiliye doktoruna gitmiştim endokrine gitmemi şeker yükleme testi yaptırmamı söyledi.şuan adet dönemindeyim adet dönemim bitince endokrine gideceğim.

benim sorunum çok değişik.geceleri bazen acıkma oluyor ve ellerim titriyor,soğuk terliyorum bir şeyler yeyince geçiyor.akşam yemek yerken aniden yüzüme ateş basıyor,soğuk terleme,titreme oluyor ve çok affedersiniz o an bağırsaklarım bozuluyor.ama anlık bir bozulma uzun süre sürmüyor.yemek yerken aniden bu şikayetlerin olması doktoruda şaşırttı.aniden kan şekerin yükseliyor olabilir dedi.benim normalde şekerim hep düşük.acaba şekerim düşükken bişeyler yeyince şeker yükselmesi mi oluyor sizcede?

ben hipoglisemiyim.
o şikayetler bende de var.
bu hastalığın seyri böyle.
şeker yüklemesi sonucu bi endokrin uzmanı
teşhis koyar.
allah yardımcın olsun.

ben hipoglisemiyim.
o şikayetler bende de var.
bu hastalığın seyri böyle.
şeker yüklemesi sonucu bi endokrin uzmanı
teşhis koyar.
allah yardımcın olsun.

Âmin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Pazartesiyi bekliyorum canım gideceğim endokrine.yemek yerken bu şikayetlerim çok oluyor sendede oluyor mu yemek yerken?bide bağırsakların bozukuyor mu o an canım?

bağırsaklarım bozulmuyor benim..

daha çok kabızlık sorunu çekiyorum.

bağırsaklarım bozulmuyor benim..

daha çok kabızlık sorunu çekiyorum.

benimde normalde kabızlık sorunum var.ama şeker düşmesi sırasında bağırsaklarım bozuluveriyor hiç anlamıyorum :44: özellikle yemek yerken olması çok moralimi bozuyor:43:

Back