Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2021 Haziran' da çektirmişsin, adın gözüküyor. Bari Radyoloji raporunu da koysaydın. Bir de prolaktin hormonu düzeyi. Muhtemelen prolaktin hormonun yüksekti, adet düzensizliğin vardı ya da memenden süt benzeri akıntın vardı. Radyoloji raporu + PROLAKTİN, FSH, LH, ÖSTROJEN VE PROGESTERON düzeyleri ve Kadın doğum ultrasonu lazım değerlendirmek için.
Bu bölgenin çoğu hastalığı ilaçlarla kolaylıkla kontrol altına alınabiliyor.
bu da raporum verilen ilaçların hiç birini kullanmıyorm o yüzden düşmüyor olabilir prolaktinim şuan da kullandım ilaçta dostinex diye bı ilaç bu beyin mr tahmini 1 sene önce çekildi diğer beyin mr da bu ayın 25nde çekilecek hipofiz de büyüme varmi diye yinede çok teşekkür ederim cvplamaniz beni çok mutlu etti
Eki Görüntüle 3047866 bu da raporum verilen ilaçların hiç birini kullanmıyorm o yüzden düşmüyor olabilir prolaktinim şuan da kullandım ilaçta dostinex diye bı ilaç bu beyin mr tahmini 1 sene önce çekildi diğer beyin mr da bu ayın 25nde çekilecek hipofiz de büyüme varmi diye yinede çok teşekkür ederim cvplamaniz beni çok mutlu etti
5 mm lik adenom çok önemli değil, prolaktin yüksekliği (düzeyini bilmek lazım) ilaçlarla kontrol edilebilir ve şikayetleriniz geçirilebilir. Yeni MR ve hormon düzeylerini gönderirsin.