• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hipofiz bezi bombileşme

haziran84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
106
0
96
40
Edirne
arkadaşlar merhaba canım çok sıkkın yine de çok şükür allahıma diyorum birde başımın fena olması geçse daha güzel olucak herşey.benim hipofiz bezimde bombeleşme varmış büyüyebilirmişte küçülebilirmişte takibe alınması gerekiyormuş büyürse ameliyatmış ama ilaç falan verilmedi bana tekrardan beyin cerrahına çıkıcam bu konu ile ilgili bilgisi olan lütfen yazsın kızlar tedavisi var mı beni en çok üzen başıma baskı yapıyor hayatımı etkiliyor

bende ilk defa duydum cnm tşk ederim.normalde baş ağrısı yapması gerekiyormuş benim başım da ağrı yok gözlerim dönüyor başım sersem gibi oluyor ne tür hastalıklar var hiç bilmiyoruz hormonlarla alakalı bişimiş bu

valla canım ne olduğunu ben de tam olarak bilmiyorum doğuştan mı sonradan mı oldu bu hafta yine gidicem dr konuşucam.benim reglim az gelmeye başladı dr gittim test yapıldı prolaktinim yüksek çıktı sonra hipofiz emarı çektirdim hipofiz bezimde bombeleşme varmış endekroloji uzmanı öyle dedi önemli bişi değil dedi çoğu insan da olabilir dedi geçer dedi ben de üzerin de durmadım.daha sonra arkadaşım hastanede çalışıyor benim filmlerimi beyin cerrahına gösterdi beyin cerrah tekrardan film istedi bombeleşme yine çıktı takibe alınması lazım demiş fakat kötü bişi değilmiş ama büyürse ameliyatla alınıyormuş.ben de korktum endişelendim bu hafta dr tekrar çıkıcam bakalım nedicek

amin cnm inş.şuan ameliyat demedi zaten ilerde büyürse dedi yaşım gençmiş allah bütün hastalara şifa versin.geçici hastalıklar yaşatsın allah

Back