Arkadaşlar bugün doktora gittim macroprolaktin 41 dedi normalde 40-50 arasiymiş sinirda tam belli degil dedi mr a bakti mr dada 11 mm çapinda ölçülmüş bişe var ama doktor onada net bişe söylemedi çünkü mr i okuyan radyologun görevi bunu ayirt etmek ama edememiş dedi ben bunu kurulami konseyemi ne danişacagim tek başima karar vermek istemiyorum ama her iki şekildede sana ilaç verecegim ama o çikan şey adenomsa hamile kalmani istemiyorum dedi küçülene kadar şu an net bişey yok ama ben kendimi öyle bir bıraktimki ben ne olursa olsun artik bir bebegim olsun istiyorum isyan etmiyorum hayirlisi diyorum dilimle ama işte kendime anlatamiyorum olsun istiyorum normal prolaktin en son 69 civari çikmişti.eger adenom 11mm ise büyük ve hamileliklede büyüyomuş görme kaybi bile yapiyomuş çarşamba akşami haber gelecek ve ben nasil dayanacagim bilmiyorum ilaçla ne kadar sürede küçülür bu ameliyat boyunda degil zaten lütfen yardimci olun ayni sorunu yaşayan varsa ne kadar sürdü tedaviniz
Prolaktini 130a çıkmış, yaklaşık 1.5 yıllık bir ilaç tedavisi sonucu normale dönmüş biriyim. Kaç yaşındasınız? Bebeği 1-2 sene daha erteleyemez misiniz? İnanın bebeği sağlıklı vücutta büyütmek en güzeli. İsyan etmeyin, vardır bir hayır bunda da. Tedavinizi öne alın.